Cheapsmells.com/ TIGI

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Sveikas visas foršās!
Man šovakar jums pāris jautājumi :)

1)Vai esiet pasūtījušas kaut ko no http://www.cheapsmells.com/? Kādas atsauksmes? Nekas nav aizkavējies, atnācis nepareizi? Free Shippings arī uz Latviju? Vai kāda neplāno pasūtīt? Tādā gadījumā varētu piemesties kādai klāt, jo nekad neko neesmu pasūtījusi no interneta veikala un mazliet baidos :$

2)Kāda lieto šos TIGI matu kopšanas līdzekļus?

Vai ir labs? Ir tādas naudas vērts?

Liels, liels paldies jums visām un lai jauks vakars :)
19.07.2012 22:55 |

Reitings 3
Reģ: 05.03.2013
Sveiki.
Sakiet lūdzu kapēc es nevaru neko pasūtīt no CheapSmells.com. Lūdzu palīdziet ar padomu.Kad noformēju savu pasūtījumu viņi man saka Just to let you know - we can’t send certain items to Latvia. Kapēc?
05.03.2013 14:22 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Sakiet lūdzu kapēc es nevaru neko pasūtīt no CheapSmells.com. Lūdzu palīdziet ar padomu.Kad noformēju savu pasūtījumu viņi man saka Just to let you know - we can’t send certain items to Latvia. Kapēc?

Pirms te rakstīt palasīji jaunumus pašā Cheapsmells mājas lapā? Nē? Tad vismaz nākamo reizi iepazīsties art informāciju pašā lapā, no kuras sūti. Dusma uz tādām kā tu un līdzīgām sliņķēm (un aitām arī), kas pat necenšas meklēt informāciju.
Man atrast atbildi uz tavu jautājumu prasīja mazāk kā 1 minūti.
Why can’t I order Perfumes, Aftershaves, Nail Varnish or Aerosols to certain delivery countries?
Due to international aviation regulations, certain beauty products are considered too hazardous to be sent by air. This means we are not able to offer all of our products for delivery to every destination. Please accept our apologies for any inconvenience or disappointment caused. Click here to manage your delivery location now
.

http://www.skaistumam.lv/uk-mainijusies-piegades-noteikumi-izmantojot-gaisa-satiksmi/
05.03.2013 14:30 |

Reitings 3
Reģ: 05.03.2013
Milzīgs paldies Aijiņ!
Man prieks ka esi tik attapīga un vienas minūtes laikā spēj visu atrast. Patiesībā es domāju,ka atrastos arī kāds normāls cilvēks kas man to paskaidro, nebija spiesta lieta tev tērēt savu vienu minūti un man Aitai to skaidrot. Par ko personīgi apvainojumi??Es neesmu šeit ne vienu apvainojusi un par Aitu neesmu nevienu saukusi. Rādās ka Tev slikta diena bijusi...Laikam ebay kaut ko nevari atrast?? Kad saņemsi atbildi,ceru,ka Tevi neviens par aitu nenosauks.
Lai Tev veicās..:)
05.03.2013 19:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits