Es arī varu padalīties, kkad pirms pieciem gadiem sāku taisnot matus, lai gan tāpat bija gandrīz taisni, tik kāds mazs vilnītis kaut kur sānos un tāāāā sabojāju matus. Tagad mēģinu atkopt, krāsoju ar normālām krāsām (nu gan jau tur balinātājs arī iekšā, bet mazākās proporcijās) un lietoju visādas lietiņas, dzeru zivju eļļu, skatos, lai būtu pilnvērtīgs uzturs. Smērēju jau minētās eļļiņas pirms mazgāšanas. Un ar netaisnotiem matiem arī nepatīk kaut kur iet, tādēļ pēdējā laikā esmu sākusi taisīt dažādas copītes, kādreiz likās, ka nepiestāv, bet tagad šķiet, ka tīri forši izskatās, nav vismaz vienmēr tie izlaistie mati. Paralēli ik pēc kādiem 3 mēnešiem griežu sabojātos galus, taisnoju tikai īpašās reizēs, kas ir ne vairāk kā dažas reizes mēnesī :) Ja konkrēti par līdzekļiem jārunā - ļooooti, ļooooti labs šampūns + balzāms ir loreal absolut repair, bet jāatzīst - ka diezgan dārgi. Bet pēc šiem es varu matus arī netaisnot un iet ar vaļā un ir pieņemami :) No mazliet lētākiem - lee stafford ir konkrēta maska matiem, kuri nekad neaug garāki, vai kkāds līdzīgs nosaukums, maksā apmēram 6 Ls, arī iesaku. Un ja taisno tās retās reizes - galvenais laba aizsardzība, pati tagad lietoju lee stafford, bet paralēli meklēju vēl ko labāku :) Tāpat lietoju Paul mitchell super skinny serumu, sākumā likās ideāls, bet tā kā lietoju jau kādu pusgadu, nākamo meklēšu citu :) Pieļauju, ka tas varētu būt CHI zīds matiem.