Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pilditu papriku pildījums

 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Tikko sataisīju pildītas paprikas, bet uztaisīju daudz par daudz gaļas-rīsu masu. Ko foršu varētu sataisīt no tā pārpalikušā?
19.07.2012 14:58 |
 
Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Tefteļi :)
19.07.2012 15:01 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Sagriez kāpostus un sanāks slinkie kāpostu tīteņi.
19.07.2012 15:01 |
 
Reitings 210
Reģ: 14.07.2012
no atlikušās gaļas un rīsiem sacep sacepumu, pievieno apceptos sīpolus un tik cep. :)
19.07.2012 15:05 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Vīnogu lapas iemērc verdošā ūdenī, lai dezinciējas, taču nesaraujas, tad tajās ietin pildījumu. Man patīk, ja ir maz pildījuma, jo tās vīnogu lapas ļooti garšo.
Sataisītos objektus saliek katlā, liekas, ielej mazliet ūdeni, iekrata tomātu pastu, pasautē (vai kā to procesu sauc, kad katlam virsū vāks un uz lēnas liesmas karsē).

Ideāla ņamma manā uztverē.
19.07.2012 15:12 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
*dezinficējas
19.07.2012 15:12 |
 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Farfalla - parastās vīnogas? :D kaimiņiem aug varētu aiziet uzprasīt, bet pēc kā viņas aptuveni garšo? :D
19.07.2012 15:18 |
 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Ja tās vīnogu lapas liek sautēties pie paprikām nekas nenotiks? Ka negaršo viss pēctam pēc vīnogu lapām :)
19.07.2012 15:22 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Parastās vinogas. Kad applūkātas savējās (kkādas violetās ogas), tad ņemam no kaimiņiem, kuru lapas arī ir garšīgas.
19.07.2012 15:23 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Neesmu darījusi tā, ka sautēju kopā ar vēl kaut ko.
Es neriskētu, jo, ja neizdosies, tad lielāka škrobe par to, ka laiciņu vēl viens katls jākarsē :)
Esam mēģinājuši tās vīnogu lapas pat sasaldēt, lai ziemā varētu taisīt. Bija garšīgi, taču nav tas, kas pilnīgi svaigās lapas :)
19.07.2012 15:25 |
 
Reitings 624
Reģ: 20.06.2011
Paldies par ideju, noteikti kaut kad izmēģināšu, jo palasījos internetā, ka ar svaigām lapām esot ļoti labi un man svaigas ir visu laiku pieejamas :)
19.07.2012 15:29 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Mana mamma šo recepti no kkāda ārzemnieka dabūja, laikam armēņa, tad nu šis kļuvis par manu mīļāko ēdienu :) Tiešām iesaku! Lai labi garšo! :)
19.07.2012 15:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits