Visām, kas nevarēja izlemt kur mācīties

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Lūdzu šeit ir katras skolas programmas novērtējums cik kvalitatīva un lietderīga tā ir...

http://www.aip.lv/ESF_projekts_publ_29.htm

Labi, ka esmu beigusi programmu ar atzīmi I un arī maģistros esmu iestājusies īstajos ar atzīmi I.

Labu dienu, un daudz saules :)
19.07.2012 09:18 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Uhh, stājoties izvēlētajā programmā pagājušogad svārstījos starp LU un stradiņiem. Tagad skatos, ka stradņiem iedots 3, bet LU -1
paveicās laikam :D
19.07.2012 14:43 |

Reitings 138
Reģ: 11.09.2011
Es tāpat nevaru izlemt par īsto programmu, jo gan RSU medicīnai, gan LU optometrijai ir I :D
Bet laikam jau būs jāiet uz medicīnu.
19.07.2012 14:47 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
:D :D :D

Vienai skolai, kura sevi pastāvīgi sociālajos tīklos reklamē kā "prestižu", vērtētās programmas ir ar III. Nez, kas būtu, ja tiktu vērtētas visas tās skolas programmas, jo vienai bija strīpiņa, tātad to neizlika vērtēšanai. Jā, kurš tad sunim asti cels, ja ne pats :D

Bet tā, kurā es mācījos, vērtēta ar I, tātad nemaz tik slikta nebija, kaut no studentiem visādas piezīmes gadījies dzirdēt.

Manuprāt, labi, ka šādi rezultāti publiskoti, varbūt tas palīdzēs skolām sasparoties un savas piedāvātās programmas vislaik uzlabot.
19.07.2012 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits