Kārdinājums? Manuprāt, tas ir normāli. Tu taču vēlaizvien esi sieviete, tas nekas, ka attiecībās. Katrai kādreiz ir uzradies kāds puisis, kas mazliet kaut ko iekustina sirsniņā. Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir kaut kas jauns, kaut kas cits. Kaut kas, ko tu vēl nezini, bet, jo vairāk tu nezini, jo vairāk tevi māc ziņkāre. Tas ir normāli, arī man ir mans vīrietis, ir jau šad tad problēmas mums savā starpā, bet tas jau nenozīmē, ka es viņu krāpšu. Interesēties nav slikti, tas absolūti normāli. Un jūs domājat, ka jūsu vīrieši nekad nekad nav iedomājušies par kādu citu? Protams, ir. 100% varu to apgalvot, bet neviens jau te neies atzīties.
Bet, lai vai kā, es runāju par interesēšanos. Nevis par sarakstēm. Iesaku tev to pārtraukt, jo, pat ja tu to uztver kā draudzīgu sarunu, tavs puisis, ja to uzzinās, to noteikti tā neuztvers. Pārtrauc to, kamēr vēl nav par vēlu, kamēr pati neesi iepinusies un puisis nav to uzzinājis. Lai tas paliek kā jauks piedzīvojums, bet, ja tu apgalvo, ka mīli savu puisi, tad tu pavisam noteikti esi spējīga mierīgi atteikties no šī kārdinājuma. Pašapmierinājumam vajag tikai mazumiņu, tu vismaz zini, ka pievelc arī citus puišus, līdz ar to tas liek tavam puisim censties un būt vislabākajam, lai tu šiem kārdinājumiem nepadoties! :)