Kārdinājums

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Ir pusis, jau vairāk kā gadu. Mīlam viens otru, esam laimīgi..

Bet, ir puisis, kurš man simpatizē, bet kuru pat īpaši nepazīstu, esam sazinājušies sociālajos tīklos, tā teikt kaimiņš. Bet laukos, pie mammas.. Cik tad nu sanāk viņu redzēt, bet, sanāca nu gan, brīvdienās. Pa dienu vairākas reizies satiekot, viens otram tā piemīlīgi smaidīdami teicām čau, vakarā bija balle, balles laikā visu laiku ķerstīju viņu ar acīm, pašai nezinot kapēc. Un nākamjā dienā pēc balles redzēju viņu sapnī, pamostoties visu dienu domāju par sapni un par viņu.. Bāc. Uzrakstīju viņam draugos vēstuli, sākām sarakstīties, un tā katru dienu..

Manuprāt, pastāv tāds takā kārdinājums uz to puisi, bet nekādā gadījumā negribu nodarīt sāpi savam mīļajam. Kā lai tiek vaļā no kārdinājuma uz to otru???
18.07.2012 12:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu bet te jau neož pēc vienkāršas čomiskas sarakstes, kas, protams, nav nekas nosodāms. Autore jau pati atzīst, ka ir kārdinājums, visas tās sajūtas, ko tas puisis izraisa... Ja tiešām mīli draugu, labāk iznīdēt kontaktu pašā saknē, ja jūti, ka kaut kas bīstams tajā visā.
18.07.2012 13:31 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es kaut kā nesaprotu, kā var būt tikai draudzīga sarakste, ja otrs simpatizē, Tu par viņu visu laiku domā un tā tālāk, kā autore minēja :) Un vispār Lex ļoti labi pateica...
18.07.2012 13:34 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Lutause, nevis svētules, bet es, piemēram, nesaprotu, kāda interese varētu būs smaidīties un čavināties ar kaut kādu svešu čali un blenzt uz viņu lauku ballē un pēcāk vest slepenas sarakstes draugam aiz muguras. Ja jau ar pašas puisi nevar izrunāties vai padomus palūgt, tad kas tās par attiecībām galu galā? Esmu attiecībās 6 gadus un man (atvainojiet) neniez kontakti ar citiem vīriešiem. Darba koleģiji, bijušie klases biedri/studiju biedri ir viens - runājam, tiekamies, ja ir nepieciešamība, bet tāda kaimiņa stalkerēšana, mauprāt, neko labu par attiecībām neliecina.
18.07.2012 13:35 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Cumshot- Domāju, ka jebkura sieviete pati būtu ar mieru nolekt no tilta,

Nerunā muļķības neko tādu nedaru:) Jūs te vienkārši vislaik dzenat zosis un es jums vislaik piebalsoju:D Ja mani nepazīst tad nekad nepateiksi,kur es nopietni runāju un ,kur pieduros.Patīk dzīvē ar visnopietnāko seju vislielākās muļķības stāstīt:)Tas ir to vērts:D
18.07.2012 13:35 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Ko darit? Beidz domat ar savu kajstarpi un padoma ar galvu :D
Tu tagad ar vinju saraksties, puisis simpatize, un talak? Nokniebsies, labak paliks?
Man ari ir bijis ta ka satieku forsu dzeku kada pasakuma, uzreiz iepatikas utt...BET skaidri apzinos ka man ir puisis un ar to viss pateikts. Zinu ko gribu, ar ko gribu but kopa, neuzskatu ka mirklja vajuma delj butu verts upuret to kas man ir svarigi ilgterminja. Ar to jau cilveki atskiras no dzivniekiem, ka nelecam virsu katram kas pagadas nedomajot par kadam normam.
18.07.2012 13:37 |

Reitings 2302
Ai , meitenes, beidziet bļaut. Nejau es tagad ar viņu skriešu lekt gultā vai vēl sazin ko. Kā jau teicu, kārdinājums un vilinājums ir, jā... Bet sarakstē tas neizpaužās.
Un, kā jau teicu, sirdsapziņu pamodinājāt, pārtraucu saraksti.. :)
18.07.2012 13:40 |

Reitings 803
Ja par tēmu=Esmu par cilvēcīgumu visā.Tapēc jau meitenei tiek dota tā 100% brīvība visā,ka tici viņai,flirtēt ar citiem normas robežās,kamēr nejūtas pati vainīga,bet ja viņa savā galvā izdomātu pati kāpt robežām pāri,kurām nedrīkst un pēc tam vēl nākt tavā gultā sildīties man tas šķiet absurds,nezinu vai spētu būt diplomātisks=jā nomestu viņu no tā Vanšu tilta.Jā esmu tāds tur neko.

Bet var jau vienmēr atnākt parunāt pateikt patīk cits un viss,nesaprotu kapēc meitenei jāizvēlas tā peldēšana,tas jau nav tā ar varu viņai,viņa pati to izvēlas.
18.07.2012 13:43 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
drugdealerin, es nebūšu tik skeptiska kā pārējās. ar savu kritisko domāšanu saprotu, ka draugs nav vienīgais vīrietis, kas man varētu patikt, un tas arī ir pierādījies. satiec kādu citu puisi un saprotu - jā, patīk, sasodīts! bet tikai no manis ir atkarīgs, vai es vēlētos kaut ko tālāk bīdīt un tas viss vienmēr apstājas pie viena un tā paša - NĒ. man ir draugs un es viņu mīlu, un diez vai kāds vispār viņu varētu aizstāt. tas arī ir tas faktors, kas nobremzē. kādēļ lai nepatiktu kāds pretējā dzimuma pārstāvis? man ik pa laikam uznāk tādas sajūtas. acīmredzot, esmu tāds cilvēks. bet krāpt? nē, nevēlos.
18.07.2012 13:44 |

Reitings 2302
WaRRior, nu tad beidzot mani kāda saprot.. :)
18.07.2012 13:47 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Ja gribas pamēģināt, tad vari pamēģināt. Nolaist vai kā savādāk to pateikt.
Ne vienmēr tas ko iedomājies vai sapņo ir tāds!
Tikai, lai tavs puisis to neuzzina.
bet mīnuss ir tāds-ka pati to zināsi, ka esi nolaidusi, tikai, lai uzzinātu kā tas ir - būt kopā ar citu, kas patīk un
mīnuss-tev būs sirdsapziņa, ja tev tāda ir (jo bieži sāpinātiem cilvēkiem tāda ir pazudusi) un vēl viens mīnuss- tev tāpat par to puisi būs visu laiku jādomā .... nu vismaz kādu laiciņu.
un vsp dzīves laimes formula
tu+tas ko vēlies(tas ko iegūsti+tas apstiprina tavas vēlmes)=iemīlēšanās
un, cilvēki var un iemīlās ne tikai vienu reizi mūžā un ne tikai vienā cilvēkā :)
(tiger)
18.07.2012 14:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mans pasreizejais puisis ir tik ideals, esmu laimiga, BET...
tie bet nozime, ka viss ieprieks teiktais nav taisniba.
savas attiecibas nekas no tevis teiktas 1. rindinas nav patiess, luk tapec samilies kaiminpuika!
18.07.2012 14:59 |

Reitings 2302
Nē, krāpt savu puisi es netaisos, labāk lai tas kaimiņpuika sēž manās domās, bet neko nopietnāku par saraksti es ar viņu netaisos veidot!!
18.07.2012 15:08 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
varbut tu vinja esi ko atradusi tadu kas nav tava drauga un tapec tu par vinju nebeidz domat? ;)
esmu saskarusies ar sadu situaciju, bet joprojam esmu kopa ar draugu, joprojam esmu traka pec vina. man vienkarsi patik pasapnjot un iedomaties ka butu par chali kas mani ta piesaista, bet tas ari viss, ka nonacu lidz domai ka tas varetu but reali, man pilnig skebig ap dushu paliek, jo negribu savu puisi ta piechakaret, iedomajoties to ka viss mums ta pajuktu :(
laujies maziem nekaitigiem sapniem, pati jau jutisi ka bus labak ;) un par tam lielajam ciema blavejam gribu pajautat - vai tad pasas reiz ko tadu neesat aizsapnojusas? un musu milie viriesi jau pasi ar noteikti kadreiz sapno par kadam meitenem :)
18.07.2012 16:37 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Kārdinājums? Manuprāt, tas ir normāli. Tu taču vēlaizvien esi sieviete, tas nekas, ka attiecībās. Katrai kādreiz ir uzradies kāds puisis, kas mazliet kaut ko iekustina sirsniņā. Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir kaut kas jauns, kaut kas cits. Kaut kas, ko tu vēl nezini, bet, jo vairāk tu nezini, jo vairāk tevi māc ziņkāre. Tas ir normāli, arī man ir mans vīrietis, ir jau šad tad problēmas mums savā starpā, bet tas jau nenozīmē, ka es viņu krāpšu. Interesēties nav slikti, tas absolūti normāli. Un jūs domājat, ka jūsu vīrieši nekad nekad nav iedomājušies par kādu citu? Protams, ir. 100% varu to apgalvot, bet neviens jau te neies atzīties.
Bet, lai vai kā, es runāju par interesēšanos. Nevis par sarakstēm. Iesaku tev to pārtraukt, jo, pat ja tu to uztver kā draudzīgu sarunu, tavs puisis, ja to uzzinās, to noteikti tā neuztvers. Pārtrauc to, kamēr vēl nav par vēlu, kamēr pati neesi iepinusies un puisis nav to uzzinājis. Lai tas paliek kā jauks piedzīvojums, bet, ja tu apgalvo, ka mīli savu puisi, tad tu pavisam noteikti esi spējīga mierīgi atteikties no šī kārdinājuma. Pašapmierinājumam vajag tikai mazumiņu, tu vismaz zini, ka pievelc arī citus puišus, līdz ar to tas liek tavam puisim censties un būt vislabākajam, lai tu šiem kārdinājumiem nepadoties! :)
18.07.2012 21:42 |

Reitings 803
-Neliec uz spēles to,ko neesi gatavs zaudēt.-

Pilnībā visu atdotu,ja līdz šiem 8 vārdiem būtu aizdomājies agrāk.
18.07.2012 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits