Nevarēju noskatīties tajā, ka uz 165cm 55kg smaga meitene ir resna :D
Es esmu 167, sveru 62 kg, neticēsiet neesmu resna. Šis tas kaut kur ir, man ir nelielas ciskas, bišķi dibentiņš, bet ne jau resna.
Kā jums?
165cm un 52kg.
Neko negribu nomest ne pielikt. Ir dupsis, smalks viduklis un krūtis ar ļoti apmierinošu izmēru.
Paldies mammai un tēvam par šo apmierinošo salikumu :))he.
Pastāv arī kaulu smagums ,kā tāds. Man dejošanā bija piemērs, meitene ,kura bija tieva kā skals, bet akrobātiskajā elementā viņa bija praktiski neizkustināma, nāca vietā mazliet apaļīgāka, un aizlidoja kā pūciņa :)!
Man ir 168cm un sveru 61-62kg - resna neesmu. Vēders plakans, pašai liekas, ka dupsis varētu būt mazāks - bet draugs saka, ka tieši tas man ir visforšākais. :)
170cm 46kg. Esmu pamatīgs kaulu kambaris un katru dienu noklausos to no apkārtējām sievietēm. No vīriešu puses gan nekādus pārmetumus auguma dēļ neesmu dzirdējusi. :) Gribētos lielākas krūtis, bet kopumā savā ķermenī jūtos labi. :)
man ir tieši garums -110. bet nu protams apaļīgas ciskas un rokas, dibens pats par sevi ir apaļš, bet ne jau resns. riepiņa. bet resna laikam arī neesmu.
Pamēģiniet pārrēķināt savas auguma un svara proporcijas pēc šī kalkulatora. http://www.ploome.com/lat/liekais-svars/
Lielākā daļa būs kategorijā: normāls svars.
Kurš vispār izdomāja to mīnus 110?
Ha, laikam mana komentara iespaida tapa si diskusija :D
Esmu 165cm un sveru 49 kg ( nesmu resna, nesmu kaulaina, esmu normala, un par cik regulari apmekleju sporta zali, nekur nekas nekarajas, ir smuki trennets augums)
176cm 73 kg, no 3 kg jau tiku vaļā un gribu vēl kādus 3-5 kg, zinu ka 68 kg jūtos viss labāk, tāpēc ķeros klāt, protams šie 5kg, kas man pašai šķiet liek nepadari mani pa resnu... svars nokrīt man no gurniem un rokām parasti..
Ir stulbi vadīties tikai pēc kaut kādiem cipariem.
Jā, man ir +/- tie -110 un es jūtos absolūti normāla! :D Vot, kad bija -117 tad gan jutos kā kaulu kambaris.