Tievās un apaļīgās

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Sveikas, meitenes. Es te varētu teikt jauniņā, bet lasu diskusijas jau sen. Tagad izdomāju ko uzrakstīt, lai parunātu par savu sāpi. Nu tātad.. Man 25 gadi, nesen izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, pēdējo reizi biju brīva pavisam jauna, vēl nepilngadīga, tāpēc nezinu šīs lietas. Nekad neesmu bijusi baigi slaidā. Bet kaut kāda puišu uzmanība jau ir bijusi. Pašlaik arī sevi dēvētu par apaļīgu ( 1,75 m augums, 80 kg ), protams, strādāju ar to, sportoju, ēdu veselīgi un jau esmu nometusi šo to, pirms tam biju vēl apaļīgāka.
Tā kā sajutos vientuļi, nolēmu, ka gribu ar kādu sapazīties un piereģistrējos iepazīšanās forumā. Diemžēl konstatēju, ka visi sakarīgie vīrieši grib sev blakus tikai slaidas meitenes. Nu ok, bija izņēmumi, bet tie man nepatika :D Kas mani pārsteidza, tad uzmanību pievērsa jaunāki par mani, bet vecāki par mani normāli grib tikai slaidās, tas ir dīvaini, biju iedomājusies, ka jabut preteji, ka vecākiem neinteresē tikai izskats, bet ir citas vērtības..
Es sevi nedēvētu par neglītu, pēc sejas, manuprāt, esmu simpātiska, un uz ielas redzu daudz manuprāt nesmukākas meitenes kopā ar foršiem čaļiem, tāpēc tagad mana pašapziņa protams, ir cietusi :D
Gribēju uzpļāpāt ar jums, vai tiešām visiem puišiem patīk tikai tās ļoti slaidās meitenes, kāda ir jūsu, jūsu draudzeņu pieredze, vai vienkārši novērojumi?

Protams, mierinu sevi ar domu, ka ar sevi strādāšu un mērķis ir jau nākošajā vasarā svērt vismaz kādus 60-65 kg, bet nu pašlaik svars lēnām krīt nost, bet dzīvot tad arī gribas jau šodien un puišus gribas :D

Pa klubiem arī nav sanācis dzīvoties. Pašlaik arī esmu diezgan aizņemta, bet varbūt varētu ko sadomāt ar kādu drušku. Bet vai tur arī ir piekrišana tikai slaidajām, pēc jūsu novērojumiem?

Ak slaidās, laimīgās, meitenes, apskaužu jūs :)
17.07.2012 11:04 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Ha, viss ir galvā, nevis svarā. Ja būsi pašpārliecināta, tad veči tāpat lips klāt kā bites uz medu, pārbaudīta lieta. :-)
17.07.2012 17:38 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Tikpat labi, ir arī sievietes (piemēram, es), kurām nepatīk vīrieši ar alus vēderiem un pupeļiem :D Tā ka, gaumes atšķiras! Man principā patīk slaidi cilvēki, jo tas taču ir skaiti - stingrs, formīgs augumiņš, ar izteiktu vidukli, slaidas kājas, kas labi izskatas svārciņos utt
Nesaprotu, ko tu sūdzies???!! Kaut vai sevis pašas dēļ centies būt formā, patikt pati sev, un patiksi arī puišiem! Protams, neesam jau ar kādu kopā dēļ ārienes, bet izskats ir tas, kas nosaka, vai gribam ar to cilvēku vispŗ iepazīties!
17.07.2012 17:45 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Tās,kuras te visvairāk bļauj par to,ka pārējās,kuras sver virs 55kg un ir īsākas par 170cm ir iedzītas nereālākajos kompleksos :D Tā jau tas ir,ja galvā nekā nav,tad tik uz izskata var izbraukt. Esmu 162cm īsa,bet pielūdzēju nekad nav trūcis,vienmēr, satieku tādus vīriešus,ka manas 180cm garās draudzenes apskauž ar balto skaudību. :D
17.07.2012 17:59 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
hm..Runājot par to garumu..Gribat teikt,ka Kim Kardashian ir nesmuka,jo ir īsa?Vai ta pati Eva Longoria? :D Tā,kā, GABRIELLA,tu esi smieklīga..Gan jau,ka dzīvē pati esi pelēkā pele,tapēc šeit tēlo skaisto,garo Norvēģijas modeli,jo parasti smukas,normālas meitenes nereklamē sevi kaut kādos forumos,jo apzinās,ka ir smukas un nevienam tas nav jāpierāda!!!!
17.07.2012 18:26 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
engeliitc es arii necenshos neko pieraadiit, bet gan atbildeeju sheit uz vienas meitenes komentaaru, kura domaaja ka nav paarspeejama:)
Ieteiktu tev paskatiities Eva Longoria without makeup, tad jau tu redzeesi cik vinja ir smuka, un to pashu izdari arii ar Kim Kardashian bez meikapa, vai uzraksti Kim Kardashian cellulite, un tad jau tu redzeesi cik vinjas ir skaistas:D Es saprotu ka tu esi saskatiijusies TV un zhurnaalas kur visas ir photoshopeetas un ar kilogramiem meikapa. Naivas jau ir taas meitenes, ko tur lai dara.
17.07.2012 18:42 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
EsEs, starp citu Odrija bija diezgan pagara auguma sieviete. Pati biju izbrīnīta, lasot viņas biogrāfiju, jo viņa vienmēr šķita tāda maziņa un trausla, bet nē.. Bet tas tā :)
17.07.2012 18:44 |

Reitings 4073
GABRIELLA,ta jau tu vispār esi TĀDA supermodele,apskaužu tevi.Ne tev meikapu vajag,ne tev celul;ita krēmus.SUPER!
17.07.2012 18:48 |

Reitings 108
Celuliita kreemus? Jaunaam meiteneem noteikti taadus nevajag. Tas nav normaali ka tik daudzaam tagad ir celuliits. Man taada tiehaam arii nav jo eedu veseliigi un sportoju, tad arii vinjam nevajadzeetu buut.
Par meikapu, pilniigi noteikti varu iziet no maajas bez meikapa, bez cilveeku baidiishanas. Ja kaut ko lietoju dazhreiz tad kaadu mineraalpuuderi tonim un luupu spiidumu.
17.07.2012 18:52 |

Reitings 78
:D Cik smieklīga diskusija :D
17.07.2012 18:54 |

Reitings 4073
Ta jau forši ;) Man prieks par tevi :)
Par celulītu gan..Mūsdienās tik DAUDZĀM meitenēm tas celulīts,pats trakākais,ka tām kurām pat 18 nav :(
17.07.2012 18:55 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
GABRIELLA
Nesaku ka nesmukas, bet gan nav tik efektiigas!
Eva Longorija, luudzu paskaties vinju bez meikapa pirms sauc par skaistu.
Manupraat visas taas kuras es nosaucu ir 100reiz skaistaakas ar labaakiem augumiem

nu tu dod - viena bridi runa par gurumu un tas vel saki lai paskatas uz evu bez make up. Nu kaads sakars. Garums un seja nav viens un tas pats. Un Protams ka visas meitenes labak izskatas aizmalejot savas nepilnibas. Bet man vinja patik ari bezmake up.

Pati esmu 1,62 un mazaka no visam savam draudzeneem. Bet vienmer iegustu tikpat daudz uzmaniibas cik visas garas. un arii bez make up cilveki uz mani atskataas. un nejau tapec ka nelabi izskatiitiitos.
17.07.2012 19:40 |

Reitings 4129
un arii bez make up cilveki uz mani atskataas.

Vienmēr ir interesējis, kā var zināt, ka cilvēki atskatās? Tad taču pašai katru reizi jāatskatās uz visiem,kas paiet garām. :D Man šķita, ka uz mani NEKAD neviens neatskatās, bet tad sapratu, ka es to nemaz nezinu, jo pati nemēdzu atskatīties vai kāds atskatās uz mani. :D
17.07.2012 19:50 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Gabriella ir kas līdzīgs Aijai no "Gandrīz ideālas vakariņas" 1. nedēļas: visi tik slikti, tad par kārnu, tad par garu/resnu.. Tikai pašai ar sevi labi. Vai tikai pašai nav noriebies uz savu perfektumu skatīties? :D
17.07.2012 19:56 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Abalone

Nu es neatskatos, bet ejot garam cilvekiem es jutu, ka uz mani skatas.. tapat ka ja kads iet grama redzu, ka mani kads nopeta..
17.07.2012 19:57 |

Reitings 168
Reģ: 08.03.2009
šī tēma man ir sapīga,jo pati arī esmu apaļīga.esmu cietusi ļoti no pazemošanas un apsaukāšanas.es dzīvoju vienos kompleksos.es domāju ka nekad es nevarēsu atrast sev puisi.kad man bij 18 gadi man un viss mazāk kad es to gaidīju uzradās puisis,ar kuru jau esmu kopa 6 gadus un domājam precēties un esam tiešām laimīgi un mani viņš mīl kāda es esmu.neviens nav ideāls.un esmu pateicīga liktenim,ka man viņš deva tādu puisi,kāds man viņš ir. novēlu autorei pacietibu un gan jau atnāks tavs īstais puisis :)
17.07.2012 20:30 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
17.07.2012 20:38 |

Reitings 108
Kei :D:D To jau tu nezini kaapeec cilveeki atskataas, varbuut vinji domaa ka tu esi reti negliita bez meikapa:D
17.07.2012 20:41 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Es laikam pazīstu ļoti vienveidīgus vīriešus, jo tiešām visi labprātīgi komunicē ar dažāda izmēra sievietēm. Par viņu vēlmi veidot attiecības ar apaļīgām meitenēm gan nevaru spriest, bet katrā ziņā pret apaļīgajām meitenēm tiek izrādīta tāda pati cieņa kā pret slaidajām.
Drīzāk esmu saskārusies ar viedokli, ka kaulainās meitenes piesaista daudz mazāk nekā apaļīgās. Protams, nerunāju par tām, kurām tauki veļas pāri visām malām un nepieciešamas dubultās durvis, lai izietu. Slaida, kopta un trenēta figūra vienmēr ir skaista, bet arī apaļīgas sievietes var būt pietiekami šarmantas, skaistas un koķetas, tikai apaļīgajām pie tā ir mazliet vairāk jāpiestrādā, jo vairāk ir jādomā- ko vilkt mugurā, ko nē. Un viss noslēpums pat nav tievēšanā, drīzāk ņepieņemšanās svarā vēl.
Katra sieviete var kļūt skaista un iekārojama ar pareiziem līdzekļiem, apņēmību un sevis pareizu lutināšanu, līdzcilvēku atbalstu. Skaists un patiess smaids piesaistīs katru vīrieti.
Bet cik vīriešu, tik gaumju, nevarēsi jau iepatikties visiem pēc kārtas. Negaidi savu izredzēto, viņš pats atnāks un iemīlēs ne tikai tavu raksturu, bet arī tavas formas, tevī vismaz ir vairāk, ko mīlēt! :)
17.07.2012 20:50 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Gabriella, a visas tavas nosauktas garas skaistules bez make up baigi "efektiigas" ir? Nedomau viss. Es vsp lietoju tikai tusu un izskatos labi, neteiksu, ka pec supermodeles, bet nav kauns. Ta ka, vareetu tu vienreiz aizveerties.
17.07.2012 20:52 |

Reitings 108
Nu paskaties pati Candice swanepoel without make, Adriana Lima vai Miranda Kerr, un tad jau pati aizveersies. Pirmkaart es nemineeju ka kaada sheit bez meikapa ir efektiiga, es to teicu par garajiem augumiem. Bet nu shiis izskataas gliitas arii bez meikapa.
17.07.2012 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits