Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tievās un apaļīgās

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Sveikas, meitenes. Es te varētu teikt jauniņā, bet lasu diskusijas jau sen. Tagad izdomāju ko uzrakstīt, lai parunātu par savu sāpi. Nu tātad.. Man 25 gadi, nesen izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, pēdējo reizi biju brīva pavisam jauna, vēl nepilngadīga, tāpēc nezinu šīs lietas. Nekad neesmu bijusi baigi slaidā. Bet kaut kāda puišu uzmanība jau ir bijusi. Pašlaik arī sevi dēvētu par apaļīgu ( 1,75 m augums, 80 kg ), protams, strādāju ar to, sportoju, ēdu veselīgi un jau esmu nometusi šo to, pirms tam biju vēl apaļīgāka.
Tā kā sajutos vientuļi, nolēmu, ka gribu ar kādu sapazīties un piereģistrējos iepazīšanās forumā. Diemžēl konstatēju, ka visi sakarīgie vīrieši grib sev blakus tikai slaidas meitenes. Nu ok, bija izņēmumi, bet tie man nepatika :D Kas mani pārsteidza, tad uzmanību pievērsa jaunāki par mani, bet vecāki par mani normāli grib tikai slaidās, tas ir dīvaini, biju iedomājusies, ka jabut preteji, ka vecākiem neinteresē tikai izskats, bet ir citas vērtības..
Es sevi nedēvētu par neglītu, pēc sejas, manuprāt, esmu simpātiska, un uz ielas redzu daudz manuprāt nesmukākas meitenes kopā ar foršiem čaļiem, tāpēc tagad mana pašapziņa protams, ir cietusi :D
Gribēju uzpļāpāt ar jums, vai tiešām visiem puišiem patīk tikai tās ļoti slaidās meitenes, kāda ir jūsu, jūsu draudzeņu pieredze, vai vienkārši novērojumi?

Protams, mierinu sevi ar domu, ka ar sevi strādāšu un mērķis ir jau nākošajā vasarā svērt vismaz kādus 60-65 kg, bet nu pašlaik svars lēnām krīt nost, bet dzīvot tad arī gribas jau šodien un puišus gribas :D

Pa klubiem arī nav sanācis dzīvoties. Pašlaik arī esmu diezgan aizņemta, bet varbūt varētu ko sadomāt ar kādu drušku. Bet vai tur arī ir piekrišana tikai slaidajām, pēc jūsu novērojumiem?

Ak slaidās, laimīgās, meitenes, apskaužu jūs :)
17.07.2012 11:04 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ja tu esi RESNA, tad jā, saprotu, es blakus sev arī negribu resnu, aptaukojušos čali, bet ja apaļīga, tur nu gan nevajdzētu būt problēmām!es esmu tieva, bet ar normāliem apaļumiem, īpaši ciskas un pēcpuse un ko, vai tad tāpēc čaļiem es nepatīku? viņi tieši pārlaimīgi, ka ir, kur iegrābties. Bet norijušās nepatīk, protams. tādas amerikāņu maķīša tipa meitenes. :D
18.07.2012 16:43 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Meitenes, manas domas: es esmu ne tieva ne resna, na gara ne isa; 1,82 un 59 kg, uzskatu ka simpatiska, sevi kopju,laba latvijas meitene; par uzmanibu no viriesu puses-ja viss ok, bet pavisam nosplauties, zinu ka labi izskatos un viss; tas ir atkarigs no ta ka esmu parslogota darba un ar vairakam citam problemam. nestaigaju pa ielu ierakstot blocina cik un kas velas iepazities vai pieversa man uzmanibu. uzskatu ka tas ir pasvertejuma jautajums un tikai (nav starpibas resna,tieva, gara,isa,un tt); ja meitenei ir pietiekama uzmaniba no viriesa puses vina necenstos kasketies ka esot pasaules naba un tik uz vinu visi skatas un nevar pajiet garam!!! par to neruna agresivi ja viss ok! /sorry ja kadu aizskaru/ :) :) :)
18.07.2012 16:57 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu ko var cepties resnas tievas speķainas kaulainas :D
Gaumes ir un vnm būs dazādas - un manuprat galvenais visā ir sevis sakopšana! Es zinu daudz ''sulīgas'' meitenes, kas māk saģērbties ta , ka maz neliksies! Un man šķiet, ka cilvēkam galvenais ir apgēbties atbilstoši saviem ''izmēriem'' nu neizskatisies labi uz celulīta pārklātām resnām kājām mini, tā pat, kā uz dēļa milzīgs dekoltē!
Un jeb kurā gadījumā nesakopta resna meitene bus tik pat nesmuka kā nesakopta tieva meitene :D
18.07.2012 17:29 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Uzreiz nāk prātā grāmata "Kāpēc vīrieši apprec maitas". Iesaku izlasīt.
18.07.2012 18:21 |

Reitings 243
Oj jopcik. Galīgi nevietā. Tagad vismaz sapratu kā iespējams iekomentēt galīgi nevietā :D
18.07.2012 18:22 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Lou,

Tās neintelektuālās modeles ir kārtējais stereotips vai no sava pazinu loka spried?
18.07.2012 18:32 |

Reitings 112
Reģ: 27.06.2012
no sākuma piesaista izskats, bet pēc tam viss atkarīgs no rakstura, virieši jau arī nav nekadi roboti, kas tikai uz izskatu ieciklējušies, nu labi, daži ir, bet es domāju,ka dažiem arī ir citas vērtibas kā raksturs..
tpt tieva, resna, gara, maza visas novecosim, galvenais, lai tas notiktu kopā ar īsto cilvēku, kurš ne tikai mīl tavu izskatu, bet arī kaut ko vairāk, to kāda tu esi..
Gabriella, novēlu tev padomāt par kautko vairāk nekā tikai izskatu, jo arī tu paliksi veca.. manuprāt, cilvēku skaistu padara tas kāds viņš ir arī no iekšienes,protams, izskats arī ir svarīgs, bet tas nav galvenais..
18.07.2012 18:54 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Gretta, es personīgi vienmēr mēdzu teikt, ka katrā stereotipā ir milzīga daļa patiesības, bet tas nu tā. Un jā, pirmkārt, esmu gana daudz kontaktējusies ar modelēm nodarbošanās sakarā, bet tas nav tik būtiski, jo tas protams, LV līmenī. Otrkārt, pietiek vien paskatīties intervijas - lielākā daļa modeļu nespēj divus vārdus sakārtot pareizā secībā, izteikt savu viedokli un reti kura izskatās informēta par to, kas ir dizaineris kuru viņa reprezentē. Kā pozitīvi piemēri, kas ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi ir mūsu pašu Ginta Lapiņa, kas man šķiet inteliģenta sieviete un Frida Gustavsson, kura, būdama tikai 19 gadus vecuma šķiet interesanta un izglītota meitene. Kas interesanti, ka tās parasti ir meitenes, kuras nesapņoja kļūt par modelēm no sākta gala, kas mani noved pie trešā punkta - jā, daudzas sievietes, kas grib būt par modelēm neko nezina par modi, dizaineriem un ne par ko neintersējas, tādēļ, ka par modelēm grib kļūt, jo "var apceļot pasauli". Ja viss, kas parasti meitenes piesaista šajā profesijā ir šķitamais glamūrs, kuru viņas ir iztēlojušās, tad nav brīnums, ka šīs nodarbes kārotājas vienkārši grib daudz pelnīt salīdzinoši viegli, jo tā viņas to iztēlojas - fotogrāfi, smuki tērpi, Parīze, Milāna, Ņujorka bla bla bla.
Nu tas tā, izplūdu gari lai nav vairs par ko piekasīties pierādot pretējo.
Un nē, man paziņu lokā nav neintelektuālu cilvēku, es ar tādiem izvēlos nekontaktēties.
18.07.2012 19:08 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
eju pa ielu uz mani skatas teju vai visi viriesi un atskatas kad paeju garam

Biju 1x kopā ar armēņu apakšveļas modeli,ej pa Rīgu kopā ar viņu tur nevis visi atskatās,bet pilnībā visi vienkārši blenž,1000 no 1000 atskatīsies vēl.Viņa arī bija tāda meitene 10 no 10.Pirmo laiku mani tas viņas skaistums arī apžilbināja,man arī pašam likās tad,ka vajag pašu skaistāko,nu un arī atradu tādu.Pēc laika vienā dienā mājās viņa kaut,ko runā skatos tā uz viņu-un neko nedzirdu,ko viņa runā,skatos vienkārši uz viņu un domāju ,kā es tur toreiz ar to mazo vienkāršo simpātisko meiteni biju kopā 12x labāk jutos un 12 x interesantāk bija,un ka šinī skaistajā nekā tuva nav,nu un tā arī pamodos no tā sava sapņa,ka skaistums =tā ir butaforija,pēc,kuras dzenas vienīgi visseklākie cilvēki. Pēc tā visa pamodos uz dzīvi sāku savādāk skatīties un labi,ka guvu tādu pieredzi vienkārša simpātiska meitene 1.60cm un supermodele starp šīm liekama vienādības zīme neredzu atšķirību starp simpātisku un simpārisku.Un nekad dzīvē nepierādīsiet ka tā ar garajām kājām ir skaistāka par šo mazo,kuras viens smaids sirdi izkausē.
19.07.2012 00:04 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Nesaprotu, kaapeec dazhas sevi mierina ar domu, ka intelekts naak komplektaa ar taukiem, sak, ja nav "riepinjas" vai "miilas rokturiishu", tad tuksha kaza. Izklausaas peec muljkja mierinaajuma.
19.07.2012 01:53 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pilniibaa piekriitu Cumshot rakstiitajam.
19.07.2012 02:20 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
diosa pilniba piekritu. Uzskatu ka tadas vienkarsi ir parak slinkas lai aizietu pasportotu un estu veseligi, tapec sez makjiti un stukje ieksa visu to drazu un vinjam ta liekas normali, pec tam brinas par saviem 100kg un celulita pakalju. Un redzot slaidu, koptu meitenei vinjam liekas ka ta ir neiespejama misija, ka vinja noteikti ir tuksa kaza, kas tikai par savu izskatu vien doma. Ta ir skaudiba :D
19.07.2012 09:36 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Un ir ari resni, nekopti viriesi, kas savas galvinjas saprot, ka kopta metene negribes blakus tadus ka vinji, ka ari labak jutas sev blakus ar lidzigam, tadam ka vinji, tapec mierina sevi ar domu (sevis pasa izdomatu) ka tas slaidas un skaistas ir tuksas (tikai tapec ka vinjam ir augstaki standarti gan pret sevi, gan virieti ).
19.07.2012 09:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lv puiši ir visai prasīgi pret dāmu izskatu.. tāds kā tievuma kults. Bet, ja Tu nometīsi tos kg.. nav jau garantijas, ka sastapsi sapņu princi. Arī apaļīgām meitenēm ir forši puiši :)
19.07.2012 12:28 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tievs vai resns,nav nozīmes,ka tik patīc sev.Piemēram,es nevaru,kad man ir kādi pāris lieki kg,jo tad liekas,ka slikti izskatos,jūtos neērti.Tik tiešām ne tievumā,ne resnumā tā laime.
19.07.2012 13:43 |

Reitings 187
Sākumā bij ļoti laba diskusija,ļoti motivējoša,ka sevi ir jāmīl tādu kāda tu esi,es arī neēsmu tieva augums ir 173cm sveru 79kg, esmu ļooti apaļīga un tas mani iedzen kompleksos..
Bet kad te sāk;as strīdi visi sāka cepties,katram ir savādāka auguma struktūra. Un nevienam neko nepierādīsi jo katrs domās tā kā grib.. Uzskatu ka par to ir stūlbi strīdēties.
Man arī nav bijušas nopietnas attiecības,arī liekas ka svars pie vainas,daudzi saka tu tik laba meitene tev tikai labu puisi atrast,es uzskatu ka tas notiks tad kad vajadzēs,vēl nav laiks!
22.07.2012 18:24 |

Reitings 339
Nu nav , nav tā, ka apaļīgākām meitenēm nav izredžu, tā nu nav. Es piemēram esmu no tievā gala, bet mana drauga brālim meitene ir ļoti apaļa, kaut pats slaids un izskatīgs, jebkuru varētu sev dabūt, bet savu meiteni mīl. Tāpat kā ir traki uz slaidajām, ir traki uz apaļigajām. Savu cilvēku jau nav speciāli jāmeklē, tā jau tas dzīvē nenotiek.

Sporto, piepildot savu vēlmi 60-65 kg, izklaidējies, nodarbojies ar to, kas patīk, un nemanot kkur satiksi arī to puisi ;)
01.08.2012 10:25 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Ak, Gabriella, par PASAULĒ SEXĪGĀKO sievieti, tika atzīta Mila Kunis, kura ir 163cm, nevis tu, 180cm,ko nu?
07.04.2013 22:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits