Tievās un apaļīgās

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Sveikas, meitenes. Es te varētu teikt jauniņā, bet lasu diskusijas jau sen. Tagad izdomāju ko uzrakstīt, lai parunātu par savu sāpi. Nu tātad.. Man 25 gadi, nesen izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, pēdējo reizi biju brīva pavisam jauna, vēl nepilngadīga, tāpēc nezinu šīs lietas. Nekad neesmu bijusi baigi slaidā. Bet kaut kāda puišu uzmanība jau ir bijusi. Pašlaik arī sevi dēvētu par apaļīgu ( 1,75 m augums, 80 kg ), protams, strādāju ar to, sportoju, ēdu veselīgi un jau esmu nometusi šo to, pirms tam biju vēl apaļīgāka.
Tā kā sajutos vientuļi, nolēmu, ka gribu ar kādu sapazīties un piereģistrējos iepazīšanās forumā. Diemžēl konstatēju, ka visi sakarīgie vīrieši grib sev blakus tikai slaidas meitenes. Nu ok, bija izņēmumi, bet tie man nepatika :D Kas mani pārsteidza, tad uzmanību pievērsa jaunāki par mani, bet vecāki par mani normāli grib tikai slaidās, tas ir dīvaini, biju iedomājusies, ka jabut preteji, ka vecākiem neinteresē tikai izskats, bet ir citas vērtības..
Es sevi nedēvētu par neglītu, pēc sejas, manuprāt, esmu simpātiska, un uz ielas redzu daudz manuprāt nesmukākas meitenes kopā ar foršiem čaļiem, tāpēc tagad mana pašapziņa protams, ir cietusi :D
Gribēju uzpļāpāt ar jums, vai tiešām visiem puišiem patīk tikai tās ļoti slaidās meitenes, kāda ir jūsu, jūsu draudzeņu pieredze, vai vienkārši novērojumi?

Protams, mierinu sevi ar domu, ka ar sevi strādāšu un mērķis ir jau nākošajā vasarā svērt vismaz kādus 60-65 kg, bet nu pašlaik svars lēnām krīt nost, bet dzīvot tad arī gribas jau šodien un puišus gribas :D

Pa klubiem arī nav sanācis dzīvoties. Pašlaik arī esmu diezgan aizņemta, bet varbūt varētu ko sadomāt ar kādu drušku. Bet vai tur arī ir piekrišana tikai slaidajām, pēc jūsu novērojumiem?

Ak slaidās, laimīgās, meitenes, apskaužu jūs :)
17.07.2012 11:04 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
Mīkstais,kāpēc tad tu tagad neiegūsti to pieredzi? Nav jau visām svarīgi tas. Citas būs pat laimīgas,ka varēs izskolot pa savam

būtu jau labi, ja tādas būtu, bet diezvai tādas eksistē.
17.07.2012 23:44 |

Reitings 272
Reģ: 02.07.2012
Sūds ar visiem tonnīgajiem kilogramiem, bet, ja smadzenes aptaukojās....
18.07.2012 01:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir modes standarti, kas konkreeto izskata tipu padara sabiedriibaa populaaru un iekaarojamu un tas kljuust daudziem par veelamo partnera ideaalu izskatu, bet paskatiisimies sev aciis godiigi - cik no mums ir kopaa ar puishiem, kuri pilniibaa atbilst tam teelam, kuru izveidojaam galvaa tajaa laikaa, kad mekleejaam otro pusiiti? un cik daudzas var pateikt par savu viirieti, ka vinjsh izskataas kaa izkaapis no armani reklaamas? gan jau ka katrai atradiisies kaut kas. vai nu augums dzekam pa iisu, vai matu kraasa nav iistaa, vai arii neliels alus veederinjsh seshpakas vietaa, bet vinjus miilam taapat, ar visaam nobiideem no ideaala.
man vienmeer ir patikushi notetoveejushies viirieshi ar rudu baardu uz harley davidson, bet dziivee esmu sagadiijusies kopaa ar viirieshiem, kuri neesaa ikdienaa uzvalku un tetoveejumus uzskata par cietumnieku izpriecaam.
18.07.2012 02:51 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Par augumu garumiem ceptos ir ārkārtīgi muļķīgi. Kā jau te minēja, gaumes ir ļoti dažādas, kas ir tikai normāli. Pasaule jau sen būtu aizgājusi postā, ja visiem garšotu viena vienīga cūkgaļa, patiktu Bītli un Ferrari. Kā pats varu pateikt, ka daudz pievilcīgākas šķiet meitenes 160-175, tāds ideālais augums priekš manis. Ja vēl nedaudz īsāka, tad domāju tāpat būtu forši, ja garāka, tad gan nē, jo pats esmu 185.
18.07.2012 03:27 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Duksi, un tev arī patīk tikai slaidās? :D

Paldies visām meitenēm :) Ļoti interesanti bija palasīt. Izņemot to kašķu bezjēdzīgo daļu ar gabrielu galvenajā lomā :D

Taisnība jums ir visām.. Vienīgi par to patikšanu sev.. Dīvaini, bet es sev ļoti patīku un tāpēc ir tāds aplauziens ik reiz, saņemot kurvīti no džekiem. Laikam jau sev tā patīku tāpēc, ka biju vēl apaļāka un tagad sev jau liekos tīri smuka. Bet nu mērķis man ir un lēnā garā to sasniegšu. Un klausīšu jūs, ka vairs neko nemeklēšu, pievērsīšos sev, lai puiši iet ratā. Atnāks gan jau kādriez, man negaidot, tas īstais un vienīgais :)

Vēlreiz paldies :)
18.07.2012 08:14 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Tiešam , lieki satraukties.
Klubos parasti, man vismaz ir gadījies, parādas džeki, kas grib dabūt meitenes no žurnāla
vāka, vai arī dejotājas uz letes.
Man ir daudz draudzenes apaļīgas, laimīgas, jo puiši izrādījusies gan labi cilvēki dvēselē, gan muskuļoti no ārpuses.
Cik cilvēku tik viedokļi, personīgi man arī diži uzkačati vīrieši nepatīk, sajūta , ka ņemies ar skapi, kas gāžas ik pa laikam virsū un arī diži kaulai nē, jo man pašai pretīga sajūta ,ja jūtu kaulus izteiktus uz ārpusi.

Kā saka, viss jāsakārto galvā un notiksies :))
18.07.2012 10:20 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Gabriella no man pazistamajiem viriesiem NEVIENAM nepatik parak garas metenes. Visiem ir +/- viens standarts 165- 170, maksimums 175cm. 180 cm vinji jau uzskata par lielu milzeni, kurai neerti jutas blakus ejot pa ielu. Un tas tevis rakstitais idealais viriesa garums 185 - 190 negrib blakus 180 meiteni, kura uzvelkot 10 cm papezus ir vinja garuma vai pat garaka, jo patikamak esot blakus isaka meitene ( viriesa instinkts, ka virietim ir jabut lielam, garam, ka mura sienai aiz kuras sievietei paslepties, bet ja sieviete ir ari liela, tad rodas jautajums kurs aiz kura slepsies :D )
18.07.2012 10:50 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Tam, ko grib vīrieši, Tev vispār vajadzetu pievērst vismazāk uzmanības.
Lielākā daļa ir viegla ceļa gājēji - ja var dabūt to smukiņo vienalga kas viņai galviņā, tad kāpēc vēl piepūlēties.

Paziņu lokā ir divi džeki - meitenēm raksturs vnk neciešams, viņi to apzinās, bet ir gatavi pieciest kaprīzes, ka tik blakus ir blondīne lielām krūtīm.
18.07.2012 10:59 |

Reitings 1854
ja būtu kkādi vieglā ceļa gājēji, tad daudz vairāk būtu ar garajām. piemēram pat man ir piesējušās garās. PAT MAN. bet es protams pasūtīju
18.07.2012 11:03 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Jā, mikstais, Tu noteikti to vari atļauties - Tev nemitīgi piesienas un sekss Tev katru vakaru. Traki Tev. :D
18.07.2012 11:05 |

Reitings 1854
tur jau tā lieta ka ne. bet es tāpat pasūtīju, kāpēc man kkas jādara ar tādu kas nepatīk/
18.07.2012 11:10 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Sintija, ja jau tu saki, ka viirieshiem nepatiik garaas. Katru reizi kad ieejam ar draudzeneem klubaa, abas esam 180, viirieshi siekaloojaas gar mums, un taas mazaas ne tuvu nedabuu taadu uzmaniibu kaa mees.
Un tas viss klubaa Latvijaa, kur paarsvaraa mazaas apkaart. Nav jau svariigi tikai cik garsh ir augums, bet lai vinjs buutu ar labaam proporcijaa un slaids, un manupraat garsh, slaids augums ar izteiktu vidukli, garaam kaajaam ir ljooti efektiigs attieciibaa uz viirieshiem. Vismaz peec seviim to esmu noveerojusi.
18.07.2012 12:43 |

Reitings 1854
nu klubos pārsvarā ir čaļi ar kompleksiem un pati tak teici, ka tiem patīk garās.
18.07.2012 12:47 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
es nestaigaaju gluzhi pa taadiem klubiem kaa coyote fly un la rocca, kur visaadi idinji iet. Normaalos klubos ir pat ljoti normaali viirieshi.
18.07.2012 12:51 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
šeit jau ir tas āķis, ka ok, ne jau svarā tā lieta, bet galvā. TOMēR, bez svara nomešanas, tu acīmredzot skaistāka nejutīsies(savā prātā). Tāpēc, lai veicās atbrīvoties no visa liekā, jo ar to nav jāsadzīvo, to var dabūt nost un es ceru, ka tad arī augs tavs pašvertējums un puišu uzmanība attiecīga proporcijā!! :)
18.07.2012 12:51 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Gabrielai laikam rktīgi sakāpis galvā ar savu garo,slaido augumu:D

Esmu 1,65, slaida, ar izteiktu vidukli utt, lai cik neticami tas liktos Gabrielai, arī man ir garas kājas. (Protams nomērījusi neesmu, bet kopumā tās izskatās garas)Arī uz mani, kā teiktu Gabriela, tās mazās, ieejot klubā saņem pietiekami lielu uzmanību. Lai gan klubs, manuprāt, ir pēdējais rādītājs, kur ar puišu uzmanību vajadzētu lepoties.
18.07.2012 12:55 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
cik mēs izvēlīgas, meklē tādus pašus apaļus puišus. Man viena pazīstamā arī ir apaļīga, un satiekas ar tādiem pašiem un viss irnormāli.
A ko man piemēram darīit ar čirkainiem matiem, man arī gribās izlaist uz ielas matus, bet par cik viņi ir čirkaini un kupli pirmajās dienās n evaru atļauties.
Un pumpas man arī ir uz sejas.
Un ko man tagad darīt, satikties ar tādiem pašiem pumpainiem un čirkainiem večiem :D hehe...
18.07.2012 13:04 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
amia, čirkaini mati taču ir skaisti! Man patīk, kā daudzām izskatās. Un katram gadījumam pastāv arī taisnotājs..

Man tāda sajūta, ka aiz Gabriellas profila sēž 160cm īsa 90 kg smaga sieviete, kas interneta vidē cenšas notēlot to, kā nav un ar putām uz lūpām pierādīt, ka viņa ir skaista. Jo dzīvē tāda nejūtas. Otrs variants - ārējais izskats atbilst tam, ko stāsta, bet smadzeņu vispār nav. Citādi nevar izskaidrot šo garo diskusiju.
18.07.2012 13:09 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Matu taisnotājs bojā matus negribu viņu vairs izmantot. Vienu brīdi man bij daži sirmi mati :D kad nekrāsoju matus.
18.07.2012 13:10 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Gabriella, varu deret, ka vienkarsi bijat sagerbusas ka, atvainojos, ielasmeitas. :D Logiski, ka viriesi no kluba pasiekalosies. Bet nez vai kads tur ar metrameru sez un mera meitenes.
Neuztraucies, par tadam meitenem ka tu saka - tadas grib, bet neprec.
Protams, vari ceret uz kaut kadu vecu miljonaru vai tik pat tukspaurainu muskulu maisu. :) Un ar garumu te galigi nekada sakara.
18.07.2012 13:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits