Sveikas, meitenes. Es te varētu teikt jauniņā, bet lasu diskusijas jau sen. Tagad izdomāju ko uzrakstīt, lai parunātu par savu sāpi. Nu tātad.. Man 25 gadi, nesen izšķīros no ļoti ilgām attiecībām, pēdējo reizi biju brīva pavisam jauna, vēl nepilngadīga, tāpēc nezinu šīs lietas. Nekad neesmu bijusi baigi slaidā. Bet kaut kāda puišu uzmanība jau ir bijusi. Pašlaik arī sevi dēvētu par apaļīgu ( 1,75 m augums, 80 kg ), protams, strādāju ar to, sportoju, ēdu veselīgi un jau esmu nometusi šo to, pirms tam biju vēl apaļīgāka.
Tā kā sajutos vientuļi, nolēmu, ka gribu ar kādu sapazīties un piereģistrējos iepazīšanās forumā. Diemžēl konstatēju, ka visi sakarīgie vīrieši grib sev blakus tikai slaidas meitenes. Nu ok, bija izņēmumi, bet tie man nepatika :D Kas mani pārsteidza, tad uzmanību pievērsa jaunāki par mani, bet vecāki par mani normāli grib tikai slaidās, tas ir dīvaini, biju iedomājusies, ka jabut preteji, ka vecākiem neinteresē tikai izskats, bet ir citas vērtības..
Es sevi nedēvētu par neglītu, pēc sejas, manuprāt, esmu simpātiska, un uz ielas redzu daudz manuprāt nesmukākas meitenes kopā ar foršiem čaļiem, tāpēc tagad mana pašapziņa protams, ir cietusi :D
Gribēju uzpļāpāt ar jums, vai tiešām visiem puišiem patīk tikai tās ļoti slaidās meitenes, kāda ir jūsu, jūsu draudzeņu pieredze, vai vienkārši novērojumi?
Protams, mierinu sevi ar domu, ka ar sevi strādāšu un mērķis ir jau nākošajā vasarā svērt vismaz kādus 60-65 kg, bet nu pašlaik svars lēnām krīt nost, bet dzīvot tad arī gribas jau šodien un puišus gribas :D
Pa klubiem arī nav sanācis dzīvoties. Pašlaik arī esmu diezgan aizņemta, bet varbūt varētu ko sadomāt ar kādu drušku. Bet vai tur arī ir piekrišana tikai slaidajām, pēc jūsu novērojumiem?
Ak slaidās, laimīgās, meitenes, apskaužu jūs :)