Es piekrītu Mariposa, bet vairāk teikā pirmajai daļai. Es gan neuzskatu, ka dzīvnieku vajag turēt tikai tādēļ, ka cilvēkam tas ir izdevīgi, jo...tā taču nav, vai ne?
Paskatīsimies uz tiem dzīvniekiem kā uz cilvēkiem - galu galā, cik daudzi negribētu dzīvot siltumā un nodrošinājumā necīnoties par izdzīvošanu? :D Nu tad lūk, ar tiem kaķiem, suņiem un citiem zvēriem ir līdzīgi. Ja vien liels suns netiek turēts dzīvoklī vai tamlīdzīgi neatbilstoši apstākļi, tad tiem zvēriem ir perfekta dzīve.
Neuzskatu, ka mans kaķis mani kaut kā izklaidē, jo dzīvo savu, neatkarīgo dzīvi, tiek apkopts, pabarots un var gulēt visu dienu, peles nav jāķer. :D
Kā arī, tie suņi, kuri "strādā" piemēram, policijā, manuprāt, nekad neizskatās kaut kādā veidā novārdzināti.
Lūk, Zoo gan ir diskutabls jautājums. Tie dzīvnieki ne vienmēr izskatās laimīgi, jo teritorija ir ļoti ierobežota, un jā, it kā jau arī nav jāmedī un var atslābt, bet nezinu...tie ir savvaļas zvēri.
Ja video bija kaut kā citādāk tas domāts vai argumentēts, tad pardon, nenoskatījos, jo šobrīd nav laika. Varbūt vēlāk iečekošu. :)