Es esmu bijusi pie astrologa-numerologa, ļoti patika konsultācija! :) patīkams vīrietis, par manu pagātni pateica nu tik ļoti precīzas lietas, ka man bija lielas acis! :D pateica arī to, ko zināja tikai mana mamma , tāpēc sākumā īsti neticēju, bet tad uzjautāju mammai un izrādās, ka tā bija! :D
Par tagadni arī pateica visu, kā ir - gan par to, kur mācos/strādāju un ko daru, gan to, kāds man ir raksturs un attiecības ar pārējiem cilvēkiem.
Par nākotni - nu ir tā, ka pateica, ka būšot 2 dēli, vienam bija jāpiedzimst pag.gadā, bet tas nenotika! Un vienam nākošgad, bet par to es arī šaubos! :) Pateica par naudas lietām, par profesiju, nu jā, un teica, ka 27 gados izbraukšu no LV un šeit vairs braukšu tikai ciemos!... To visu es nevaru pārbaudīt, bet sajūtas tikai tās labākās palika pēc astrologa apmeklējuma! ;) Bet viņš arī pateica, ka viss var mainīties, tas nav tā kā akmenī iekalts, nevajadzētu uz to visu paļauties 100%! Kaut vai tagad - nevaru pieņemt lēmumu, ir daudzkas dzīvē jāizdara, bet naudas visam nepietiek, tādēļ neko neko, novilcinu laiku un cenšos izdomāt, kā tad būtu pareizi rīkoties! :(
Jā, un ir jāzin precīzs dzimšanas laiks, lai astrologs spētu pateikt precīzu info! ;)
Jebkurā gadījumā es iesaku aiziet, tgd domāju pie viņa iet vēl, bet tur grūti ar pierakstu ir... grūti sazvanīt un grūti pierakstīties, jo pieņem konkrētos datumos! :)