dāmas nesaprotu ko man darīt. Mans draugs ir profesionāls sportists un iespējams uz nākamo sezonu nepaliks LV, un ja dosies prom, vēlas, lai braucu līdzi, jo jau gadu ir attāluma attiecības un tas ir šausmīgi grūti, īpaši ja kāds dzīvo ārzemēs. Es labprāt dotos līdzi, jo runa ir par nākamo gadu (sezonu) kad būtu jādodas prom,respektīvi septembrī jau off, un itkā pēc sezonas beigām atpakaļ uz LV, BET man šeit ir studijas. un draugs saka lai paņemu to akadēmisko gadu, jo šis gads viņam ļoti svarīgs un esmu viņam liels atbalsts un stimuls, bet ir vēl viens BET...es tomēr mācos par vecāku naudu un es šaubos ka viņi būtu ''priecīgi'' ja es pēkšņi puiša dēļ ņemtu gadu brīvu, jo viņiem uzreiz būs-atbrauksi tāpat nemācīsies utt. Tātad-draugs vēlas lai braucu līdzi, to vēlos arī es bet skola arī morāli mani tur, jo pati vēlos braukt līdzi bet vēlos mācīties, nevis vienkārši izlaist gadu, tādēļ man ir grūti izlemt, bet es jau esmu draugam pateikusi ka nekur netaisos braukt :D un jā..laigan vecākiem viņš ļoti patīk, bail arī par viņu attieksmi + kopā par mēnesi neesam ilgāk dzīvojuši...tapēc man ir visvairāk bail, ka apniks pēc 2 mēnešiem, laigan tas mēnesis bija lielisks un tomēr šaubu nav ka būs garlaicīgi...kamēr trenēsies naudu pelnīs un es pa veikaliem varēšu skraidīt :D haha joki spoki :D bet jā...ko jūs manā situācijā darītu?