Pieklājība

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Interesanti uzzināt,vai jūs arī kaitina tā pati lieta,kas mani, vai tomēr nē.
Un šeit NAV nekādas runas par cepšanos.
Mani tiešām kaitina,ja es runāju ar cilvēku (runa par virtuālo vidi),saruna raisās,bet otrā galā cilvēks vnk pazūd. Neko nepasaka,ka aiziet vai ilgāku laiciņu neatbildēs. Es vnk to uzskatu kā necieņu un nerēķināšanos ar otru. Viens cilvēks man paprasīja: "Tev tas ir tik svarīgi,ka es aizeju un tev neko nepasaku?" Šodien arī runāju ar vienu cilvēku,pats ir skypā,bet neko neatbild (pats pirmais rakstīja) un tad tik pēc ilgāka laika uzrakstīja pēc mana lūguma,ka nevarējis atbildēt.
Kā jums šķiet,vai tad nav normāli otram pateikt,ka nevar atbildēt vai vnk pārtrauc sarunu?
15.07.2012 22:33 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Njā, nav patīkami... Var saprast, ja cilvēkam uzkarās kompis vai pazūd internets, bet ja tas tā notiek regulāri, tad no tā var izsecināt, ka laikam īpaši svarīga tam cilvēkam neesi... Es parasti pret šādiem cilvēkiem nomainu attieksmi... arī viņi man vairs nebūs tik svarīgi.
16.07.2012 00:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Es tā mēdzu darīt. Ne jau ļaunu nodomu vadīta. Vienkārši, ja steidzami jādodas prom, man nav laika katram, ar ko čatoju uzrakstīt, ka eju prom. Ja svarīga saruna, tad to risinu pa telefonu vai dzīvajā. Visādas klačošanās gan var pagaidīt, jo parasti jau tā čatošana notiek paralēli kaut kam citam.
16.07.2012 01:11 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Svarīgas sarunas internetā nerisinu. Tādas vienkāršas papļāpāšanas laikā nemēdzu teikt, ka, lūk, tagad aiziešu uz virtuvi sataisīt tēju (max 5 minūtes). Man nav tik intensīvu čatu, lai būtu kādam jāatskaitās. Protams, kad sāku tikties ar vīrieti, atvainojos arī, ja līdz tualetei jāaizskrien (max 1 minūte), jo tas bija intensīvs čats un tur to 1 minūtes prombūtni varēja pamanīt, bet tā ikdienā, ja es, piemēram, ar kursabiedrenēm par skolas lietām runāju, tad neredzu jēgu atskaitīties par katru savu soli. Protams, atvados, ja patiešām eju prom un atpakaļ nebūšu. Tāpat arī es nebūt nepamanu, ja man kāda no viņām 5, 10, kaut vai 30 minūtes neatbild. Nevienu tik ļoti pie interneta negaidu, lai tas man traucētu.
16.07.2012 07:29 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Tad esmu pati nepieklājība, jo šis man ir ļoti raksturīgi. Mēdzu sarunas vidū pazust un atkal parādīties- īpaši, ja esmu darbā. Uz vēstulēm arī mēdzu neatbildēt uzreiz. Dažkārt varu neatbildēt vairākas dienas, nedēļas, mēnesi. Neatbildēt vispār.

Šeit es nerunāju par darba sarunām, protams, bet par draudzeņu pļāpām. Neviens vēl nav sūdzējies. Vispār es nesauktu to par nepieklājību, bet gan par nelāgu niķi.
16.07.2012 07:37 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Interneta tārpus daudzas lietas besī,gib atvadīties atvadās,negrib atvadīties neatvadās,ne jau visi kā jūs dzīvojat internetā.Tapēc arī jūs tas besī,ka vienkārši tupat tanī internetā.Ja jūs tur ieietu pēc veselā saprāta tikai cik tur vajag jūs pat nepamanītu,ka kāds no jums nav atvadījies.
16.07.2012 07:47 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Sēž autore vai viņai līdzīgās bolās datorā,cilvēks otrā pusē pazudis,dzīvē tāpat jūsu nekas nenotiek vairāk pat ne no viena vēstuļu pat nav:D ,bolaties un bolaties tanī datorā gaidat kādu atbildi un sāk besīt jūs tas,ka šitik svarīgai personai kā jums ir neatbildējuši.

Ha.
16.07.2012 07:53 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
O, jā. Mani tas izved ne pa jokam. Bet tikai ar dažiem cilvēkiem, ar visiem ne.
16.07.2012 08:44 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Skaloju smadzenes (nu, ne tik traki, protams) par to milotajam, jo biezi vien uzraksta pirmais sms, es atbildu burtiski 1min laika, a shis pazud. Un ta biezi. Saprotu jau, ka darba, bet kapec jaraksta, ja tpt nav laika ? :D
16.07.2012 08:54 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
wtf ... kur var šitādas problēmas rasties? Ja šitā ķertu krenķi par skypā neatbildētu ziņu, vai pusi dienas gadiītu no draudzenes vēstuli, jesus, visa dzīve paritētu garām.. take it easy! Šeit ir tas labais teiciens, kas ir kā reizi piemērots autorei - Dzīvo dzīvē dzīvu dzīvi.
16.07.2012 09:15 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Prieks,ka netā,jo tas noteikti parāda tikai to,ka ar tiem cilvēkiem dzīvē nebūtu pa ceļam. Un,ja vēl pasaka,vai tev tas tik svarīgi,tad skaidrs,ka tam cilvēkam pieklājības normas vnk neeksistē.

Vienmēr cenšos atvadīties vai pabrīdināt par došanos projām no skype. Bet mani pamatīgi nokaitinātu autores paniskā reakcija uz to, ka kāds atļāvies aizet no datora + ja vēl pēc tam jāuzklausa kaut kādi idiotiski pārmetumi - kā tu varēji aiziet uz tualeti neko nepasakot, es tev neesmu svarīga..!!! Man ar tādu nenormālo nebūtu pa ceļam - GET A LIFE!
16.07.2012 09:28 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
tad nu gan baigā problēma par ko cepties :D
16.07.2012 09:39 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Cilvēki taču ir dažādi!
Ja neizdodas komunikācija ar attiecīgajkiem cilvēkiem čatā vai jebkādā citā rakstveidā, tad varbūt ir laiks izdarīt secinājumus un pievērsties komunikācijai klātienei vai sarunās pa telefonu.
Ne?!
16.07.2012 09:51 |

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
L_M_K,izlasi kārtīgāk manu diskusiju!Tur es biju pieminējusi,ka šī diskusija NAV cepšanās,bet gan vnk apspriešana!
Womankind,ne vienmēr ar visiem cilvēkiem katru dienu var sakomunicēt klātienē vai pa telefonu,tāpēc jau ir izdomāts tāds čats!Nav runa par komunikāciju kā tādu,bet gan par cilvēku pieklājības normām!
16.07.2012 10:03 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ja nopietni esmu tik aprobežots,ka ar grūtībām spēju iedomāties,kādas ir tās nopietnās lietas,kuras var kārtot caur saraksti:D Ja vēl telefons nebūtu izdomāts , tad vēl varētu saprast.Bet ņemties caur saraksti,ja var tanī pašā skaipā nospiest kaut vai balss call parunāt,šis jau ir dīvaini,ka cilvēki savu dzīvi cenšas balstīt uz virtuālu saraksti.
16.07.2012 10:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits