Neizprotu rīcību :(

Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Nu riktīgi sacepos! Zvana draudzene un uzaicina ciemos. Sarunājām, ka no rīta konkrētā laikā aizbraukšu pie viņas, pirms izbraukšanas nosūtot sms. Vakarā vēl uzcepu kūku. No rīta sūtu sms, kā bija sarunāts, un braucu ar bērniem, kūku un somām pāri visai pilsētai. Pusceļā zvanu - neatbild. Padomāju, ka draudzene iegājusi dušā, jo vakar sūdzējās, ka viss un visi ir slikti. Zvanu vēlreiz - neatbild. Sāku nervozēt, varbūt kas slikts noticis. Zvanu pa domofonu - nav. Kāda tantiņa ielaida pa ārdurvīm. Stāvam visi pie draudzenes durvīm - never vaļā. Vēl kādas minūtes pastāvējām, tad bērni sāka čīkstēt, ka ir noguruši. Kā pēdējie muļķi visi braucam mājās. Pēcpusdienā bērni ieslēdz datoru un.... pārsteigums - draudzene visu šo laiku nosēdējusi Draugos un spēlējusi spēlītes. Nu kā šitā var cūkoties? Pati uzaicina, pati lūdz, lai palīdz, pēc tam vienkārši "uzmet".
14.07.2012 21:06 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Velviena piesejas ibio..:D Ja lasi, tad lasi visu. Es jau mineju, ka ja runa ir par izklaidi, tad bernus nevajadzetu nemt lidzi, bet ja vnk brauc pie dreudzenes UZ MAJAM, tad tas ir normali, ka panem bernus lidzi. Jus ar to sauliti viena maisa metamas.
15.07.2012 18:05 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
Amelle ja tu to teici man tad es neko neesmu teikusi ka bērnus bija jāatstāj mājās, bet gan par to ka viņa nokopē citas meitenes problēmu un uzdod par savu.
15.07.2012 18:11 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Summer un Member pilnīgi aizgājušas "KU-KŪ". Ko jūs jaucaties citu cilvēku formumos? Pilnīgs sviests! Vai nu Jums ir 14, vai 15 gadi, vai arī esat atpalikušas un neapmierinātas ar savu nožēlojamo dzīvi! Haha
16.07.2012 10:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)