Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atkal par attiecībām

Reitings 223
Reģ: 14.07.2012
Sveikas!

Ar draugu esam kopā 3 mēnešus. Viss ļoti skaisti - romantiski randiņi, rozes, uzmanība, ne par ko nevarētu sūdzēties. Viņš sāka runāt par kopādzīvošanu, iepazīstināšanu ar vecākiem un tamlīdzīgas lietas, likās jau, ka viss paliek nopietni.
Tagad jau 2 nedēļas nezinu, ko domāt. Viņam parādījās ļoti labi darba piedāvājumi un iespējas attīstīt karjeru, kuru dēļ viņš visu laiku strādā un aizmirst par visu apkārtējos pasauli. Un protams, es arī tieku vispār aizmirsta, viņš nedod ziņu pa dienu, tikties arī nav laika.

Protams, esmu mēģinājusi izrunāties, bet tas neko nav devis. Viņš pats saka, ka jā, karjera viņam šobrīd ir galvenais, bet šķirties negrib. Tiešām liekas, ka šajās attiecībās šobrīd esmu tikai es, bet pamest viņu es arī nevaru, jo pa šo laiku, protams, ir radušās jūtas. Esmu vairākas reizes runājusi par to, ka var atrast kompromisu, kamēr ir šis trakais periods darbā, atrast minūti pa dienu, lai padotu ziņu, un tikties katru dienu taču es arī neprasu. Nebūtu arī pareizi vīrietim, ar kuru esam kopā tomēr tikai 3 mēnešus, prasīt, lai viņš ziedo savu karjeru manis dēļ, bet kompromisu atrast taču ir iespējams. Uz vienu dienu viss ir kārtībā, un tad atkal viņš iegrimst darbos un par visu pārējo aizmirst. 2 reizes jau šādas sarunas ir bijušas, un bez rezultātiem.

Tātad - ko jūs darītu manā situācijā? Pati es nespēju vairāk objektīvi spriest. No vienas puses, negribas dzīvot ilūzijās un meklēt attiecības tur, kur viņu nav, no otras - šķirties es arī negribu un naivi ceru, ka viss atkal būs kārtībā. :(
14.07.2012 14:11 |

Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, Tev jābūt saprotošai un kopā ar viņu mierīgi jāpārvar šis viņa dzīves posms. Jo aiz mākoņiem ir saule :) Aizpildi to tukšumu pagaidām ar citām lietām, piemēram, izmēģini kādus deju kursus vai kko tādā garā...
14.07.2012 14:45 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Pārvācies pie viņa! Varēsi gatavot ēst, tīrīt viņam māju un būsi ar viņu kopā, katra viņa brīvajā brīdī. :) Piedāva viņam šo ideju, redzēs ko teiks.

Bet ja, nu, nav drosmes, tad dari tā, kā saka pumpurum. Varbūt sāc apmeklēt kādus erotisko deju kursus, varēsi vakaros viņam dejot, kad tiksieties. :D ;)
14.07.2012 15:16 |

Reitings 276
Neesi egoiste. Pēc laika viņš to novērtēs. Sanāk, ka pie pirmajām grūtībām ko līdz nesaņem tādu uzmanību Tu laidies lapās.. Tā nevar-ja protams viņš tev kaut ko nozīmē. Tev būtu šobrīd viņš jātbalsta, nevis vel vairāk visu jāapgrūtina.
14.07.2012 15:21 |

Reitings 223
Viņš jau pirms laika teica, ka dzīvosim kopā, un nebūs vairāk tik traki, bet vairāk to nav piedāvājis. Tagad, kad aatiecības ir kļuvušas manāmi vēsākas, pati arī nevaru par to ieminēties :/

Pats viņš teica, ka tad, ja šobrīd būtu jāizvēlas starp attiecībām un karjeru, tad noteikti izvēlētos karjeru, nu labi, es jau neprasu izvēlēties, bet arī nevar zināt, uz cik ilgu laiku tas tā būs. Un man jau liekas, ka tad, ja grib, tad var atrast laiku, lai kaut vai atsūtītu īsziņu 1reiz pa dienu, ja otrs cilvēks kaut ko nozīmē. Tagad arī turos, lai atkal pati neuzrakstītu pirmā...
14.07.2012 15:31 |

Reitings 223
Modelll, bet kā es varu atbalstīt, ja viņš nedod ziņu par sevi, un mēs jau nedēļu neesam tikušies?

Es varu mēģināt to visu saprast, jo vairāk tapēc, ka negribu šķirties. Scēnas es arī nerīkoju, un visu esam mierīgi izrunājuši. Bet negribu arī dzīvot ilūzijās un gaidīt to, kas var arī nepienākt. :( Brīvu minūti, ja labi grib, var atrast jebkurš. Jau pirmstam viņš daudz strādāja, bet atrada laiku gan lai uzrakstītu, gan piezvanītu.
14.07.2012 15:36 |

Reitings 276
Ja ir tā, kā tu saki.. tad tiešām kaut kas ir pamainījies viņa jūtās pret Tevi.
14.07.2012 15:41 |

Reitings 223
Šad tad jau sanāk aizdomāties līdz tam, kas nemaz nav iespējams :D Bet nevar jau izzīlēt, kā īsti ir, tapēc sanāk galvā pārdomāt 100 iespējamos variantus. Tas, ka nav īsziņu, agrākās uzmanības vai tikšanās, gan ir fakts.

Protams, iedomājos arī par to, ka jūtas ir mainījušās. Jautāju viņam, teicu, ka tad, ja viņš negrib būt kopā, to taču var pateikt, un nemocīt sevi un mani. Nē, tā neesot, vienkārši darba daudz. Nezinu, ko domāt :/
14.07.2012 16:00 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Ar draugu esam kopā 3 mēnešus. Viss ļoti skaisti - romantiski randiņi, rozes, uzmanība, ne par ko nevarētu sūdzēties. Viņš sāka runāt par kopādzīvošanu, iepazīstināšanu ar vecākiem un tamlīdzīgas lietas, likās jau, ka viss paliek nopietni.

Ja jau viss ir tik labi, tad nemeklē liekas problēmas. Pacieties un gan jau ar laiku viss nostāsies savās vietās.
14.07.2012 16:09 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Sveika..es ar saveejo esmu kaut kur kopaa 3 gadus bet probleema mums ir taada pati... Vinjsh daudz straadaa, par mani vispaar aizmirst, kad vinjam zvanu, reti kad pacelj un ja pacelj tad saka ka jaaiet straadaat, nav laika kad runaat. Esmu raudaajusi, lugusies lai atveel man laiku un lai dienaa vismaz padod kaadu zinju par sevi bet tas notiek tik loti reti...shkiet ja es vinjam neluugtos atbraukt pie manis peec darba, vinjsh diez vai atbrauktu...tad kad atbrauc tads redzu vinju nekaadu, shausmiigi saguris un var aizmigt 5 minuutees. Es vinjam iedevu masaazhu unn vinjsh saaka kraakt . Man vinja palka zheel bet dusma iekshaa tapat palika... Kopsh shodienas izdomaaju ka vairaak nezvaniishu vinjam un nemaakshos virsuu ar zvaniem un jautaajumiem cikos atbrauksi.. Zinu ka shodien tas neko nemainiis bet lai paiet kaads laicinjsh varbuut sajutiis ka kaut kas pietruukst un ka nezvanos vairs tik traki... Censhos sanjemties, redzees vai tas ko mainiis.
14.07.2012 16:39 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es zin to ka vinjsh man nezvana jo vinjam ir bail no manis :D vinjam ir bail ko es vinjam teikshu un ka atkal kaukshu :(
14.07.2012 16:41 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
sammia_ pati vien vainīga.
Autore - pajautā pati, vai viņš vēlas, lai tagad ievācies pie viņa un tiešām, esi pacietīga.
14.07.2012 16:56 |

10 gadi
Reitings 54
Reģ: 18.06.2010
Mjā, man tāda pati situācija, tikai kopā esam 2 gadus. Liekas, ka pilnīgi neinteresēju vairs viņu un pat pēdējās sarunas laikā, kad vilku ar stangām ārā viņa viedokli, par to, ko darīt un, kas notiek, viņš atzina, ka nedēļu, kad netikāmies viņam bija daudz vieglāk, jo nebija vēl par kādu jārūpējas un jāatvēl laiks, var nodoties darbam. Protams, šis nemitīgais darbs viņu ievilcis depresijā un man vispār ir maza nojausma kā lai notur attiecības un vēl uzmundrināt viņu šajā periodā, jo laiku, kad to darīt, viņš man neatvēl. Dzīvot ar viņu nevaru - mana dzīve Rīgā, viņam citā pilsētā, šķirties arī galīgi negribas. Mēģinu nežēloties un cik varu atbalstīt viņu, pati sakožot zobus un aizpildot savus darbdienu vakarus citu cilvēku kompānijā un gaidīt labākus laikus. Arī man ir daudz darba, bet protu atvēlēt laiku tiem, kurus mīlu. :)
14.07.2012 17:17 |

Reitings 223
Paldies, meitenes! Vismaz nedaudz nomierinājos. Laikam jau daži vīrieši vienkārši tādi ir, kas ceļ darbu augstāk par visu :/ Tad nu atliek samierināties un tiešām atrast kādu hobiju, lai novirzītu domas citur, jo vēlreiz sākt sarunu par to pašu nav vērts un tas drīzāk viņu aizbaida.
Es arī daudz strādāju, bet tomēr arī atrodu laiku sev svarīgiem cilvēkiem. Un jo vairāk otro pusīti man ir svarīgi ikdienā sajust blakus, bet viņam tā nav, to arī viņš pats atzina.
Iespējas tā īsti dzīvot kopā parādīsies tikai no septembra, tāka jāmēģina vienkārši tikt galā ar savām domām :)
14.07.2012 17:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits