Sveikas!
Varbūt kāda zin kuras aviokompānijas no Rīgas vai Tallinas aizvestu līdz Anglijai?skatījos airbalticu bet tur biļetes cena ir bišku pa augstu.
Un varbūt kāda meitene ir zinoša Anglijas lietā un varētu atbildēt uz pāris jautājumiem pasakot man savu e-pasta adresi!
Paldies jau iepriekš!
1. Suņukam jābūt vakcinētam pret trakumsērgu,. Ja tā ir pirmā vakcinācija, tad pēc tās veikšanas jānogaida 21 diena un tikai tad var braukt.
2. Jābūt mikročipam.
3. Eiropase, kurā redzams arī mikročipa numurs un 24 stundu laikā pirms izbraukšanas vetārsta atzīme par suņa attārpošanu.
Negribu gan biedēt, bet man vienai paziņai nomira sunīts lidmašīnā. Es gan ceru, ka tas tāds vienīgais gadījums, bet jebkurā gadījumā Tu nevari zināt kā tavs sunīts jutīsies lidmašīnā.. :(
Vai tad nav pieejamas kādas zālītes pret to slikto dūšu mašīnā braucot?
nu gadījumi ir dažādi protams un viss var gadīties
es pat neesmu intresejusies par to,bet masina pilniba atkrit jo ja mes braucam ar soferiisies saubos ka kads soferiits gribes njemt sunjuku kuram slikta duusha un kursh visu laiku raud + jāizkāpj pieturvietas :)
http://www.cheapflights.co.uk/travel-tips/flying-with-pets/
Tas nav tik vienkārši aviolīnijām, it īpaši lētajām, jo UK nav Šengena, līdz ar to visādi sarežģījumi. Lētajos nedabūsi.