Neveicās

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Jau pus gadu esmu brīva meitene, jo man neveicās. Es iepazīstos ar puišiem, viņi paņem manu numuru un nepiezvana un neaicina uz randiņiem.
Kur ir problēma? Tā jau ir 4x pēc kārtas.
Neesmu paviegla izskata meitene, neģērbjos izaicinoši, neuzvedos kā izmisusi meitene.
Kā jums liekas tā ir sagadīšanās vai man ir reālas problēmas?
12.07.2012 21:24 |

Reitings 12
Reģ: 27.10.2010
Es šogad arī izšķīros no puisi ar kuru biju 3 gadus.. un tā kā esmu gatava jaunām attiecībām, bet visi puiši kurus satieku atšķirībā no tevis man pazvana un viss ir ok,bet es nemāku viņus noturēt,es pēc attiecībām vismaz esmu palikusi mazliet garlaicīga. Es gaidu jau ka džeks visu darīs,jo attiecībās biju tā kas visu darīja un tā kā pēc 3 gadiem man tas ir jau apnicis,tad tagad vismaz no manis nav nekāda cenšanās...nekāda pat tad kad es to gribu. Lūk šādu problēmu es censos tagad risināt. :)
13.07.2012 13:01 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Varbūt viņi tev acīs redz to izmisumu, ka negribi būt viena? Ka steidzami vajag draugu ?

Par puišiem nesatraucies, tātad nav laiks. Tātad šis laiks ir domāts Tev, sevis izzināšanai. Nodarbojies ar sevi un tici man, vīriešus vairāk tas pievilinās, nekātad, ja Tu viņiem kārsies kaklā.

Un man ir ļoti liels prieks, ka apzinies savu skaistumu! Tātad tam ar to nav nekāda sakara, pirmkārt, un otrkārt - man ir draudzene - nu, ļooooooti skaista, bet katru dienu čīkst, cik gan drausmīgi viņa izskatās, kādas kājas resnas, kādas pumpas uz sejas, kādi mati pretīgi, kaut arī meitene ir īsta modele! :) Tā, kā nekur nepazaudē šo pārliecinātību par sevi! :)))))

Lai Tev viss izdodas!
13.07.2012 13:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits