Elza, tu ļoti stipri jauc virtuālo pasauli ar īsto. Kā jau iepriekš teicu, virtuālajā pasaulē daudzi izliekas par to, kas patiesībā viņi nav. Tā uzvedas it īpaši pusaudži, jo viņiem - nezinu - hormoni trako, liekas, ka tas ir stilīgi, ka viņi tā izpelnās slavu (un tā jau arī ir, ko jūs pierādāt - tik daudz ņemšanās viena konkrētā indivīda dēļ..). Citi uzjautrinās, provocē, izliek savu noskaņojumu. Atliek vien palasīt tvneta vai delfu komentārus pie rakstiem. Vai tu domā, ka tie cilvēki tāpat uzvedās dzīvē? Jā, pieņemu, ka daži tiešām arī dzīvē ir neadekvāti, nepieklājīgi, bet vairums ir normālu cilvēku. Nezinu, vai tu esi ievērojusi, bet ir šeit pat cosmo.lv forumā viena meitene Saulcerīte - es neticu, ka viņa arī dzīvē ir tikpat aprobežota un visu laiku kviec "wii". Ļoti daudzi no šāda posma izaug, saprot, ka tā nedrīkst, ka par saviem pateiktiem vārdiem jānes atbildība tāpat kā dzīvē un arī interneta vidē kļūst par normāliem cilvēkiem, tāpat kā izaug no pokemonu (AhaAAaa buČ saWlj) rakstības. Zinu par ko runāju, jo man ir saistība ar forumiem jau ilgus gadus un varu redzēt gan savu, gan citu cilvēku progresu. Tāpat ar tiem cilvēkiem satiekos dzīvē un varu salīdzināt viņu uzvedību. Protams, pastāv izņēmumi, taču pārsvarā tam nav nekādas saistības ar audzināšanu un "mucā auguši" (tāpat kā, piemēram, bērns bērnudārzā vai bērns skolā var uzvesties pavisam citādāk kā bērns mājās, jo vides ir dažādas un neglīti vārdi vai kaušanās var pielipt arī no citiem bērniem).
Aizvainojoši komentāri internetā, portālu darbības traucēšana utt. nav pieņemami, bet tāpat man neliekas pieņemama tava attieksme par policiju. Par to tehnisko risinājumu gan.