Ir cilvēks, kurš mājaslapai (čatam) traucē darbu. gan lietotājiem, gan administrācijai- pārkāpjot noteikumus, personiski apvainojot un visādi citādi neliekot mieru. Mājaslapa internacionāla, darbojas vēl kādās 5 valstīs, es pati neesmu īpašniece, bet administrēju tieši Latvijas līniju, līdz ar to mans pienākums, lai saglabātu darbu - rūpēties par to, lai lietotājiem būtu patīkami tur uzturēties un tie gribētu atgriezties, taču ar viņa līdzdalību kaut kādu mieru un patīkamu atmosfēru ir ļoti grūti uzturēt.
Nobloķējot vienu šīs personas profilu, viņš reģistrē citus un turpina darīt to pašu. Nobloķējot IP adresi, tā tiek mainīta, pēc maiņas sistēma vairs, protams, viņu neatpazīst un atļauj piekļuvi čatam. Protams, mums tamlīdzīgi gadījumi ir bijuši jau iepriekš, bet iepriekšējiem pēc ~ 10 bana reizēm pietika, apnika ņemties. Ar šo - kā ar vējdzirnavām. Pusgadu.
Ir zināms cilvēka vārds, uzvārds, pēdējā IP adrese (pirms maiņas). Cilvēks nepilngadīgs. Ja būtu iespējams, sazinātos ar viņa vecākiem, bet man nav nekādas kontaktinformācijas. Kā lai dabū rokā?