Kas palīdz jums?

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Pēdējā laikā esmu tik emocionāla, visu ņemu pie sirds, strīda laikā retāk, bet pēc strīdiem pat raudu....ātri sadusmojos...vai nu man jau nervi čupā, vai vienkārši kaut kas nav kārtībā..

Ko jūs ieteiktu, lai visu varētu uztvert mierīgāk un tādos brīžos lai spētu vienkārši pasmaidīt.

Varbūt dzert baldriāņus vai arī griezties pie ārsta pēc nopietnākām zālēm..?
11.07.2012 19:30 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
ja pati nevari tikt galā, tad noteikti jameklē speciālista palīdzība.
14.07.2012 10:38 |

Reitings 1791
Nezinu vai netieku galā, bet liekas ka tas nav normāli...
14.07.2012 11:18 |

Reitings 1791
man jau galvenais efektīvu līdzekli kas tādā stresa brīdī nomierina, un ļautu visu uztver mierīgāk...un lai ilgtermiņā iedarbojas, lai nostiprina manus pāri palikušos nervus.
14.07.2012 11:26 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja tu domā kādus līdzekļus lietot,tad sāc lietot,ko vienkāršāku neviss uzreiz stiprajām zālēm ķerties klāt,kaut gan stiprās zāles ar ārsta repecti tik var dabūt. paskaties vai viņas līdz vai nē.ja nelīdz ,tad aizej pie ārsta un paprasi,lai ko stiprāku izraksta. var aiziet pie psihologa parunāties.tas jau uzreiz nenozīmē,ka jāuzskata-nē,es neesmu traka un neiešu. iespējams,ka izrunāsies ar speciālistu, viņš tev spēs pateikt īsto risinājumu, īstos vārdus,lai kādu brīdi justos labi, ar dzīvi apmierināta.
man jau šķiet,ja tu esi palikusi tik emocionāla un tā pārdzīvo, tad tev jāmaina vai attieksme, uztvere pret visu, jāmēģina vieglāk visu uztvert, vai arī jāmeklē cits darbs paralēli šim, ja darbs iedzen stresā, ēd nost nervu šūniņas.
ja tu jūties ikdienā nenovērtēta, darbs šķiet neatbilstošs tev, pārāk nenozīmīgs amats, maza loma tev ir uzņēmumā , neredzi izaugsmes iespējas, tad var būt atrodi hobiju,kurā vari izpausties, justies labi, kaut ko sasniedz. kaut vai sāc adīt skaistas džemperus, cepures, vai arī apglezno šalli.
nevar neko tā ieteikt,ja nezinu ,kas tev nepatīk darbā,traucē arī ārpus darba, tā kā viss manis rakstītais ir minējumi
14.07.2012 11:38 |

Reitings 1791
agrāk mācēju visu uztvert vēsāk....bet viss mainās - arī cilvēki..
šis darbs man patīk labāk nekā iepriekšējais, darbs neēd nervus , bet tas nav tas ko vēlos darīt visu atlikušo dzīvi...
Man vienkārši jāstrādā ar sevi, ikdienā jau ar mani ir ok.
14.07.2012 11:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits