A es esmu grafomāne, man gan patīk gari rakstīt, gan parasti tikai tā sanāk, bet reizēm slinkums. :)
Ehh, nu es nezinu, es vairāk runāju par privātiem biznesiem un tādā ziņā, Eiropa ir bijusi lieliska augsne dažādiem cilvēkiem un tie uzņēmumi ir izpletušies tik tālu, lai pārņemtu visu pasauli.
Bet tomēr ar to ASV un UK - es tomēr uzskatu, ka ļoti lielu, milzīgu lomu spēlē tas, ka tās ir universitātes angliski runājošās valstīs + visi citi vēsturiskie faktori.
Pag, pag, tā nu gan nav ar Brensonu. Kur to to lasi? Viņš, man šķiet, pat vidusskolu nav pabeidzis, jo no skolas aizgāja 16 gadu vecumā, bet te varu kļūdīties, varbūt nebija tik traki un vidusskolu tomēr pabeidza, neatceros. Lasīju arī viņa autobiogrāfiju.
Un par Steve Jobs - nu kā gan neuzrāda, nerunājam jau par Šekspīru, manuprāt, viņš to pats ir vairākkārt minējis (šķiet, ka arī savā slavenajā runā Stenfordas universitātes absolventu priekšā), tajā skaitā stāstu par to, kā viņa audžuvecāki bija apsolījuši īstajiem vecākiem, ka viņš noteikti studēs, bet viņš nomācījās kādu laiciņu, saprata, ka tā ir vecāku naudas tērēšana, par cik viņi to naudu ir krājuši, bet viņš nav pārliecināts, vai viņam to vajag/gribās.