Zinu,tas jau ir izmalts ntās reizes,bet man tomēr vajag padomu,ko darīt,lai novērstu matu izkrišanu.
It kā ikdienā to nemanu ķemmējot,jā,izvelku no ķemmes matus, bet normas robežās,kā tam vajadzētu būt. Mana problēma sākas mazgājot matus! Katru reizi ar šausmām secinu, CIK daudz viņu izkrīt,reāls murškulis,ko var paņemt rokā. Arī mana friziere to pašu pamanīja,un ko ieteica? To pašu,ko visi, bet man,izskatās,ka nepallīdz.
Mati man ir kupli,biezi,nemanu,ka paliktu mazāk vai plānāki,kādi ir tādi ir. Un tā izkrišana man turpinās...vismaz no jaunā gada.
5 mēnešus dzēru vitamīnus matiem,nez,kad viņi sāks iedarboties,neizskatās,ka varētu. Nekādus jaunus līdzekļus neesmu lietojusi,mainījusi,netaisnoju,nefēnoju,tikai krāsoju reizi 2 mēnešos.
Stresi it kā nekādi arī nav. Nodevu asinis, tur arī viss normas robežās,nekas par zemu,lai uztrauktos. Esmu zaudējsui svaru,varbūt no tā? Bet nebadojos,ēdu normāli,protams,cenšos veselīgi..
Es nezinu,ko lai vēl vaino? Mamma teica,ka viņai zivju eļļa palīdzot,it kā mazāk krītot ārā...
Ir kāds padoms no kā un ko darīt?