Man atkal smieklīgi liekās visi tie ''man draudzenei bija tā un šitā, tātad strādā''. Protams, ka kaut kādu laiku strādā, jo ja neiet gulēt ap 9ņiem vai 10tiem, tad tā ir vienkārši sava veida badošanās. Un badošanās taču strādā, vai ne? Jautājums tikai cik ilgi un kas notiek tad, kad šo režīmu pārtrauc. Es īsā laikā arī nometu dažus kg, bet pēc tam strauji dabūju atpakaļ, ar uzviju. Un nē, needu visu pēc kārtas, vakariņās nebija tortes un karbonādes - vienkārši, mainot darbu, sāku ēst nedaudz vēlāk. Acīmredzot organisms bija tā izbesījies ar badošanos, ka visu, ko apēdu vakarā, nolēma paturēt kā tauku rezerves, jo pirms tam biju tik nekrietni pret viņu izturējusies un badinājusi. Pēc laika gan vairs kg klāt nenāca, tad, pieņemu, ka organisms bija apradis ar ''ierasto, normālo'' režīmu. Ir cilvēki, kuri jūtas labāk, ja need pēc 6šiem, organisms vienkārši neprasa.. Bet tagad to uztaisīt par kaut kādu unikālu''šis tiešām strādā, visi pamēģiniet, tas nav nekas slikts'' kultu ir vienkārši muļķības. Kopumā jāizrēķina, cik kalorijas dienā jāpatēre, lai kristu vai uz vietas stāvētu svars, un viss.