Nibiru

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Nibiru tuvojas.

Liekas, esmu sākusi tam ticēt.

Ko esat par šo dzirdējušas?

Kad? 21.jūlijā? 7.septembrī? Oktobrī? Decembrī?

Kas tieši notiks? Nibiru ar savu gravitācijas spēku pievilks ūdeņus? Mainīsies poli? Kas?

Kā glābties? Vispār ir jēga par to domāt?

Ieskatam
http://www.youtube.com/watch?v=DCtfTU787w4
http://www.youtube.com/watch?v=I5ls3U3ONXA
10.07.2012 10:13 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
curious, man bija līdzīgi! es gan nebaidījos gulēt, bet nevarēju iemigt, jo domāju un baidījos no tās sajūtas, kas būs pēc nāves. tad es nonācu pie secinājumu, ka nekādas sajūtas vispār nebūs. absolūts tukšums! šī doma satrauca vēl vairāk - kā būtu just absolūtu, bezgalīgu tukšumu, neko? un taaad es sapratu, ka es jau nejutīšu pat to tukšumu. :D
bet biedē doma, ka tu vienā mirklī izgaisīsi un tad tevis nebūs veselu bezgalību... nevienas sajūtas.

nevarētu teikt, ka es baidītos no pasaules, pat, ja tas būtu "pierādīts" un tiešām nāktu virsū. es tikai gribētu būt kopā ar saviem mīļajiem tajā mirklī. un mirt ātri.
10.07.2012 16:47 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Interesants temats pa ilgiem laikiem :)

Uz Lieldienām svēto uguni ar 15min gaidīšanu, bet tomēr ieguva (tur jau visi tiešām sāka satraukties), tātad, ja ticēt... tad pasaules gala 2012.gadā vēl nebūs, bet, ja jau tik ilgi nevarēja iegūt to svēto uguni, tātad kaut kādas pārmaiņas varētu notikt...

Domāju astronomiem šis periods būs varen interesants, ar teleskopu novērot debesu ķermeņu kustības un pārmaiņas :)
10.07.2012 16:54 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
siren- man šī tēma ir pasmaga, jo ļoti,ļoti daudz esmu par to domājusi
brīžiem liekas,ka kāda jēga visam tam,ko daru,ja tāpat viss beigsies..
10.07.2012 16:56 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es neesmu neko lasijusi par Nibiru utml. , nav nojausma kas tas tads ir, bet taa kaa esmu pienjemusi Jēzu Kristu par savu glabeju, mirt es nebaidos :) es esmu tam gatava. jaa gandriz.
10.07.2012 17:04 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Varu iekopēt, pedejaa Dievmates zinja 2. julijaa, kas ir nodota cilvekiem :

"My children! Again, in a motherly way, I implore you to stop for a moment and to reflect on yourselves and on the transience of this your earthly life. Then reflect on eternity and the eternal beatitude. What do you want? Which way do you want to set out on? The Father`s love sends me to be a mediatrix for you, to show you with motherly love the way which leads to the purity of soul; a soul unburdened by sin; a soul that will come to know eternity. I am praying that the light of the love of my Son may illuminate you, so that you may triumph over weaknesses and come out of misery. You are my children and I desire for all of you to be on the way of salvation. Therefore, my children, gather around me that I may have you come to know the love of my Son and thus open the door of eternal beatitude. Pray as I do for your shepherds. Again I caution you: do not judge them, because my Son chose them. Thank you."
10.07.2012 17:09 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
curious, tad jau šajā ziņā esam līdzīgi cilvēki. cīnos pa dzīvi, mērķi ir diezgan augsti, bet bieži vien uznāk tas - kāda visam jēga (jā, par spīti visiem tiem iedvesmojošajiem - jādzīvo šim mirkli, mums ir tikai šis brīdis utt.)... un laiks skrien tik ātri!
10.07.2012 17:09 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es ļoti ilgi šim visam ticēju, bet tagad gan ticība ir pārgājusi un uz konkrēto brīdi liekas vienaldzīgi. Esmu redzējusi pavasarī tos video (nezinu, kādi šeit ir ielikti, jo darbā nevaru paskatīties), bet ilgu laiku tie video arī palika vienīgie. Ja planēta patiešām nāktu tuvāk, taču sen jau viss būtu ielikt masu saziņas līdzekļos un par to reāli runāju apkārt, nevis tikai dažu ķīniešu video youtube.
Tā kā nē - citplatētiešus vairs 21.decembrī negaidu. Es pavisam noteikti ticu citplanētiešiem, bet 21.decembrī ticu, ka mēs visi pirksim Ziemassvētku dāvanas, nevis sagaidīsim Nibiru ar Annukiem virsū.
10.07.2012 17:43 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tiem, kuriem ir paniskas bailes no nāves un tās sajūtas "kas būs pēc tam", iesaku apmeklēt jogu un meditāciju. Pilnīgi nopietni. Kopš to praktizēju, apmēram varu iedomāties un vairs nav bail.
10.07.2012 17:47 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Palasiet ko vairāk par skaistumkopšanas blogiem un dzelteno presi.

Jā, paradīzē ir alus vulkāns un striptīzdejotāju fabrika. Es zinu Tev tas būs kā pīlei ūdens, bet Tavai pārliecībai nav empīriska pamata, izņemot YouTube linku?, un šādi nevienu domājošu cilvēku par savas pārliecības patiesumu Tev nepārliecināt. Nepamatota un absurda pārliecība noved pie nepareiziem lēmumiem un neefektīvām darbībām.
Ps. Un es teiktu, ka Tava "izpratne par patiesību" var iet ieskrieties, ja Tu neesi spējīga to pamatot. Ticu, ka Tev nav pieejama informācija par norisēm kosmosā, kataklizmām u.c., (izņēmums - novecojusi informācija). Tagad ņem kādu krāsainu bumbiņu un ej spēlēties stūrītī.
10.07.2012 19:06 |

Reitings 925
Jessica, nekādi Annuki un citi tamlīdzīgie nemaz nevar būt uz tās planētas zemās temperatūras dēļ.
Un tie video nav ķīniešu, atjaunini savus informācijas avotus. To ir papilnam.
10.07.2012 19:07 |

Reitings 925
Zane, atļaušos Tavu komentāru ignorēt, jo, cik zinu, Tev nav arī nekādu pierādījumu, ka tāda Niburu nav, tik vien kā tas, ka neredzi. :D
10.07.2012 19:24 |

Reitings 5115
Farfalla Vendetta, ja tur nav Annuki, tad pasaule to pārdzīvos. Protams, dažas Tavas minētās iespējas ir briesmīgas un nestu lielus upurus, bet pasaules galu tas neradītu. Bet man personīgi tieši no citplanētiešiem bail. :D Esmu pilnīgi pārliecināta, ka neesam vienīgās saprātīgās dzīvās radības kosmosā, bet man ir bezjēgā bail no citiem.

Šeit vienīgais, man nepatīk, ka mini 7.septembri, jo, ja jāmirst, es gribētu būt kopā ar mīļoto vīrieti, bet man 7.septembrī pēdējā diena komandējumam :D
10.07.2012 19:25 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Citus nepārliecinu ticēt absurdām idejām.
10.07.2012 19:33 |

Reitings 925
Jessica, neesmu minējusi, ka būs pasaules gals. :D

Citplanētiešiem ticu, taču tie neieradīsies ar Nibiru, tai vispār neesmu manījusi sakaru ar NLO.
10.07.2012 20:38 |

Reitings 5115
Farfalla Vendetta, tad neesi līdz galam interesējusies (vai arī vienkārši neesi senāk interesējusies, bet tikai pēdējā laikā). Es pēdējo reizi par Nibiru interesējos ziemā/agrā pavasarī un tad tai ar citplanētiešiem skaitījās ļoti liels sakars. Viens no populārākajiem variantiem, ka tur dzīvojošie Annuki ir patiesībā mūs radījuši kā savus vergus (nosacīti), bet mēs neesam attīstījušies viņiem vēlamajā virzienā, kļuvām paši par sevi, tad nu viņi nav apmierināti un kad nākamo reizi brauks garām, uzradīsies arī šeit ne ar labu, bet ar ļaunu.
Cits variants, ka viņi braucot garām, neliksies ne zinis par mums, bet darīs par sevi zināmu, kas, protams, radīs milzu haosu pasaulē.
Viens no pieņēmumiem arī ir tāds, ka Nibiru ir stūrējama planēta un tad citplanētieši ir tie vadītāji.
Arī par šo ir youtube daudzas filmiņas, kā arī ir viena latviešu foruma gara (ilga) diskusija, kur 21.decembris ir daudz apspriest gan Nibiru, gan citplanētiešu sakarā. Man tikai nav saglabāta adrese, bet tur daudz ko lasīt bija.
10.07.2012 20:52 |

Reitings 925
Jessica, pareizi saprati, ka interesēties par šo sāku tikai pirms dažām dienām. Tagad, salasoties šo, sastresojos :D
Taču tiešām par NLO nebija minēts nevienā avotā.
10.07.2012 21:01 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Es, atkārtošos, arī šim visam neticu, kamēr pati neredzēšu. Un nav jēgas man, atļaušos teikt - arī citām, kas netic šādas planētas eksistencei (kaut vai pagaidām), mēģināt ieskaidort ka tā patiešām eksistē. Ja tā būs, tad mēs pašas ar laiku to redzēsim, un ja savas "neticības" dēļ nebūsim pietiekami informētas - pašas būsim vainīgas. Chill.
10.07.2012 21:07 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
neticu ka kāds tik tiešām tam tic. ja tic, tad varbūt pat būtu labi ka kkāds Nibiru ietriektos Zemē.
10.07.2012 21:26 |

Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Es kā katoļticīgā dzīvoju ar uzskatu, ko teicis Dievs: "To dienu nezina neviens" :) Un miers mājās!
10.07.2012 21:26 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
Dievs to nav teicis, to ir teicis Jēzus un/vai Jahve Cebaots
10.07.2012 21:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits