Kubiete, paldies, protams, bet nu mans raksturs tiešām nav kā čūskai :) Turklāt es biju nedaudz abstulbusi, kad pēkšņi volcom ko tādu ierakstīja, jo diskusija bija par īrēto dzīvokli un tā kā nebija vispār pamata apvainojumiem. Esmu ar mugurkaulu, ar stiprām iekšām, bet nu es tiešām pati pirmā nekad "nedzeļu" cilvēkam, necenšos ieriebt vai kaut ko ar ļaunu sarkasmu piebilst.
Manā raksturā darbojas princips - kā tu pret mani, tā es pret tevi. Acs pret aci, zobs pret zobu :) Esmu labsirdīga un jauka, bet, ja sāk kaut ko pret mani runāt vai sajūtu, ka cilvēks cenšas man ieriebt, tad jau es neklusēšu, bet gan dzelšu pretī.
Citas diskusijas kontekstā iespējams tas būtu kompliments, bet ņemot vērā volcom atklātu nepatiku pret mani un visu kontekstu, tas bijis tēmēts kā apvainojums :) Turklāt nespēju brīnīties, ka patiesi, kad grib ieriebt rudmatim, tad obligāti iepīs iekšā matu krāsu, starp rindām domājot "tu jau esi ruda, tātad sliktāka..." :)
Stereotipi paliek stereotipi, bet diezgan dīvaini, kad tieši rudu matu krāsu sabiedrībā nevisai pieņem. Ja blodnīnes mēdz apsaukāt par stulbām (arī muļķīgi), tad blondīnes vismaz sabiedrībā ir uz pjedestāla un daudzi tās mīl, tad rudus matus sabiedrībā cenšas izskaust.
Tas tāds offtopiks jau aizgājis, bet viela pārdomām... kāpēc un vai tā vajadzētu... :)
Labi, nevajag naidoties savā starpā, Mareks bez mums ar savu "mašīnas" ego izķepurosies :D