Vai kāda vakar skatījās? Kā patika? Man likās ļoti interesants raidījums, atbilstošs vasarai, noteikti regulāri skatīšos. Var noskatīties TV 3 mājaslapā.
Ko sakat par vakardienas raidījumu? Kā pusis? Kā meitenes? Kā rezultāti ?
Runājot par ārzemēm,kiwi,tad tavā skatījumā,lai labāk vīrietis sēž mājās un kasa pau*us? :D
Un nekad nesaki nekad ;) Dzīvē viss var apgriezties kājā gaisā vienas dienas laikā!
Man vienalga, kas ar tiem ziediem notiek, brīdis, kad man tos pasniedz, ir skaists. Ir izjūta, ka cilvēks ir domajis, gatavojies.
Alko man ir vienaldzīgs, nelietoju vispār.
Bet- katram savs!
Nez kāpēc pēc šodeinas raidījuma liekas, ka viņa beigās izvēlēsies Reini, jo tas viņai ir iepaticies. Tas Jānis šķiet tāds mazliet dīvains, kad runā, tad galu nevar sagaidīt. Ēdieni šodien bija vienkārši, bet to zupu gan es gribētu pamēģināt pati pagatavot.
Šausmas ku kašķīgas dāmas :D
Es neteiktu, ka meitene ir resna, tas ir pārāk skaļi teikts, BET kā viņu sauc šovā- sportiska, tāda viņa arī nav :D
Šī nedēļa jau šķiet skatāmāka, bet tāpat kkas trūkst. Pirmās 2 nedēļas bija labākās. Pagaidām neviens puisis mani nav uzrunājis.
Bļāaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaviens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es atceros šito čali :D :D :D
Haahahah, kaut kad sen viņš man rakstija baigi :D :D
Baac, kā šitā var nepazīt , esjau biju aizmirsusi par tādu... :D pa tv viņš izskatijās daudz simpātiskāks, nekā bildēs agrāk :D