Vai kāda vakar skatījās? Kā patika? Man likās ļoti interesants raidījums, atbilstošs vasarai, noteikti regulāri skatīšos. Var noskatīties TV 3 mājaslapā.
Ko sakat par vakardienas raidījumu? Kā pusis? Kā meitenes? Kā rezultāti ?
Noskatoties man laikam patika tas sarkanmatainās meitens randiņš,ēdieni patika vislabāk. Zoo,un dzīvnieku patversme pirmajā randiņā tupi, un garlaicīgi. ēdieni nekādi.
Man arī beigās neviena meitene nelikās "normāla'', bet čalis arī bija tāds nekāds.
Meitenes tādas parastas, Līga - iedomīga, nezinu, domāju, ka viņu izvēlējās dēļ tās baltās mini kleitas.
skatos, kā tā meitene ar latviski pelēkajiem matiem gatavo ēst, man vienkārši izraisa neizpratni, kā var ņemties gar ēdienu ar brīvi plīvojošiem gariem matiem. varbūt sev, bet ne jau ciemiņiem...
ja es redzētu, ka man tā gatavo, nevarētu neko ieēst..
vispār es domāju,ka viņam vajadzētu izvēlēties Agniju (skatos vēl pēdējo raidījumu, rezultātu nezinu). Viņai arīpatīk parunāt, viņiem būtu līdzīga enerģētika.
man nedaudz žēl Ilzes, tāda forša čiksiņa, kaut viņai paveiktos atrast tikpar crazy puisi. Skatoties cik ļoti tas muldētājs viņai nepatika, viņa turējās braši.