ta meitene ar tumsajiem matiem-vislaik tos matus aiztiek. liekas tada porcelana meitene, ja vejins uzputis, viss make up un skaistums tiks sabojats. tukss cilveks un tik leeens. pietam aizkadra ir drosme par lupu parsplaut un vel nodirst, bet pie vakarinam knapi kadu teikumu pasaka.fuj.tapec ar ir viena, ka dzekiem der vienai naktij, jo, lai ar cilveku veidotu kopigu nakotni, ir vajadzigs saturs, uz ka talak balstisies attiecibas, bet vina ir ka vaze ar dobu vidu. ta teikt-padraz un palaiz talak.tapec ar meitene saka, ka riga nav labu puisu. varbut vaina ir tevi pasa?
sarkanmate-vieniga, kas piedod asuminu sovam, jo parejas meitenes ir bezviedoklu butnes, kas maz runa. vinas ir neinteresantas man ka skatitajam. bet kopuma vina atstaja tadu prastas lauku sievas iespaidu. bet tas nenozime, ka man vina nepatik!:)
ta uzturvielu meitene ir peleka pele. totali neizcelas puli. man par vinu pat nav viedoklis.
blonda-nervozeja loti kameru prieksa. tapec labi, ka izbalsoja. vinai pasai vieglak buss nepiedalities sova.