Gandrīz ideāls randiņš

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vai kāda vakar skatījās? Kā patika? Man likās ļoti interesants raidījums, atbilstošs vasarai, noteikti regulāri skatīšos. Var noskatīties TV 3 mājaslapā.

Ko sakat par vakardienas raidījumu? Kā pusis? Kā meitenes? Kā rezultāti ?
10.07.2012 09:27 |

10 gadi
Reitings 1657
Reģ: 29.01.2009
Vispār nabaga čalis - meitenes tik jaunas un tukšas, ka viņam jāvāras vienam pašam, dūdas sēž tik lūpas bantītē uztaisījušas un "labi izskatās". :-D neder viņam neviena.
23.07.2012 23:38 |

Reitings 5478
Vissliktākā kompānija,kas līdz šim bijusi!
23.07.2012 23:40 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man tā, kura aizgāja likās visjēdzīgākā. Pārējās vienkārši paglupas (atvainojos par izteicienu). Nevar kliegt kādam virsū par to, ka pārāk daudz runā, ja pašas visu laiku sēž un klusē. Vai tad puisim arī vajadzēja sēdēt un klusēt, lai jauki klusē visi visu raidījuma laiku?! Cool!
23.07.2012 23:45 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Par šodienas raidījumu gribas teikt - laikam visi sakarīgie, kas bija pieteikušies šovam, bija jau iepriekšējās nedēļās. Varbūt drīz pat vairs negribēsies skatīties...
Puisis glīts un aktīvs, bet tā vāvuļošana, vāks. Saka jau, ka sievietes daudz runā :D Vienīgais par paelju dodu viņam 10. Tagad siekalojos, cik ļoti man tā garšotu.
Ja pareizi uzķēru, tad ar Ilzi esmu 1 gadu (1.klasē) mācījusies kopā. Interesanti :D Ar savu raksturu, bet man ar tādiem cilvēkiem nav pa ceļam.
Līga smuka kā bilde, tomēr ar savu lēnīgumu izskatījās iedomīga. Diemžēl ar izskatu vienu nepietiek.
Par tumšmati viedoklis pat neizveidojās.

Vispār brīnos, ka meitenes tik daudz ko neēd!
23.07.2012 23:46 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
čalis šķiet sakarīgs, ir ar savu dzīves plānu un savām vēlmēm.. nebūs tāds kas pats nezin ko grib. Tas ka viņš visu raidūjumu runāj apar ēdienu tas ir ok, nav ko tur izprašņāt meitenes un likt viņā tur merīties savā starpā, lai tā konkurence uzrodas dabīgi! un tas ka pirmā vakarā nav tur baigi jāflirtē utt tas ir pieņēmami, es nevarētu izturēt ja viņš pirmajā dienā jau uzvestos kā Jānis.. kā tāds seksuāli nogribējies čalis kas daršī visu lai tikai pieskartos utt. labāk. Meitene ar sarkanajiem amtiem pati nezina ko grib, pēc sava komenta par to ka nav atradusi savu hobiju utt pierāīja to ka pati nezin ko te vispār dara. būs viņai laba izklaide un veidos šovu bet nebūs nekas vairāk. Meitene ar tumšajiem matiem kas sēdēja pavisam tuvu puisim (neatminos vārdu) smuka un domāu ka viņas diena viņiem būs tiešām feins randiņš, un viņa atraisīsies, šobrīd ietur tādu pašu distanci kā puisis. Meitene kas bija uztura speciāliste.. šobrīd vieno tikai kopīgā tēma kas tika apspriesta pie galda, nekas vairāk.. pašlaik šķiet ka viņa neuzrunās puisi ne pirmajā ne otrajā dienā :) Tās ko izbalsoja šķiet vajadzēja atstāt :)
24.07.2012 00:15 |

Reitings 303
Reģ: 19.11.2009
Artūrs - Normāls džeks, aiz stresa runā par daudz, visādi var gadīties, lai gan nav manā gaumē, uzskatu nav sliktākais variants. Gatavot arī prot.

Rižā - pff neizdevusies caca, visu var pateikt bez tiem uzspēlētājiem žestiem un normāli. Bet interesanti novērot, tā teikt nebūtu ko nodirst, ja nebūtu viņa... tā vismaz izskatās :D

Blondā, ko izbalsoja - parasta, bet nav slikta.... viņai taču viņš iepatikās vienīgajai...

Agnija vai kā tur - Smaidīgi, runātīga, pieklājīga.... ļoti vienkārša. Prasās tomēr, lai cilvēki būtu ar personību, bet te ir no vienas galējības otrā - pārāk pašpārlieciātas vai pelēkās peles.

Līga - Arī nekas īpašs... prieks, ka cenšas nerunāt muļķības un parāda savu raksturu...bet pāāārāāāk lēni runā, tiešām kaitina, bet moška 4dienas vakariņās būsim jau pieradušas, kā pie Paula smiekliem :D

Bet padomājiet, kā jūs izturētos, ja būtu šovā. Es arī runātu ko domāju, bet tā neuzspīlēti un daudz maz pieklājīgi. Aptuveni kā Līga. Kaut gan neviens, kas piedalīsies šajā šovā nepatiks cosmo.lv meitenēm :D Vienmēr būs iemesls kritizēšanai. Nu neko, jautri.
24.07.2012 00:37 |

Reitings 112
Reģ: 27.06.2012
a man liekas, ka tā sarkanā ir totāla lauķe. to visu,ko viņa pateica arī varēja pateikt savādāk nevis kaut ko ņi pa tjebu, viņa jau sevi baigi izlielīja viņa šito dara, to dara, bet patiesība tā ir viņa,kas neko nedara.. ā nē viņa PICAS cep :Dneizdevusies caca,kam nekas nepatīk.
pārējas 3 meitenes, man likās ļoti jaukas, ieturētas un,kuras arī māk klausīties pieklājigi,ja kāds runā ļoti daudz, man liekas, ka viņam tas no uztraukuma :D
24.07.2012 01:28 |

Reitings 112
Reģ: 27.06.2012
kā tikko izlasīju delishas raksturojumu par sarkano, diezgan līdzigas domas mums :D
24.07.2012 01:29 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Džeks likās diezgan sakarīgs, interesanta personība. Es zinu, ka ir tādi cilvēki, kuri no uztraukuma daudz runā, bet bieži tas nav no uztraukuma, vnk tāds cilvēka tips. Es parasti ātri runāju un daudz, bet pa tēmu. Vienmēr ir ko pateikt. Gatavoja ļoti labi. Mazliet palika tā džeka žēl, kad tā sarkanmate sāka braukt virsū šim. Jā, viņš runāja daudz, bet visas četras sēdēja ka preilenes un neviena saruna nepiedalījās. Kas atlika? Visiem piecatā skaisti paklusēt?:d

Sarkanmate likās prasta. Radās sajūta, ka, apvainojot, uzbrūkot džekam, iebaidīs konkurentes un parādīsi savu "personību". Tipa, ka ir drosmīga, ar savu viedokli utt. Nepatika, iespējams tāpēc, ka vizuāli atgādina Samantu Tīnu, kura man nepatīk.

Līga - bija man viena tāda kursabiedrene, ļoti līdzīga. Lenu runāja, lai izskatītos gudrāka. Meitene diezgan iedomīga, bet ļoti simpātiska. Bet iespējams, ka pirmajā vakarā neatklājās, tāpēc spriežu pēc ārējā veidola.

Agnija - vienkārša latviešu meitene. Pagaidām neko sliktu nevar pateikt.

Tā, kura aizgāja arī vienkārša latviešu meitene. Simpātiska.
24.07.2012 10:02 |

10 gadi
Reitings 5929
Līga tiešām IR diez gan iedomīga :D pazīstu :D
24.07.2012 10:29 |

Reitings 15092
Tā sarkanmate man likās prasta kā zirga deķis, bet nu ar to savu izrunāšanos vismaz šovu iekustina. :D Tā pelēkā pele tāda nekāda. Līga smuka, bet baisi stīva.

Karoč, vakar kad ieraudzīju to paelju un pannu, sapratu, ka to čali negribētu, bet to pannu gan! :D Mājsaimnieces sapnis! :D :D Izskatījās tā, ka mēli varētu norīt. :)
24.07.2012 10:42 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Ļoti interesanti skatīties, jo pazīstu Līgu :) Īstenībā jauka un runīga meitene, bet šeit visdrīzāk sakautrējusies :D Tā vismaz izskatās. :)

Rižā vienkārši drausmas - neglīta seja un lecīga nenormāli. Bez manierēm - ja grib ko teikt nevus pasaka bet sāk "braukt virsū". Lielas antipātijas radīja uzreiz :D
24.07.2012 11:44 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Nu man gan likās normāls tas pusis. tas jau nekas , ka daudz runā, tas tacu bija televīzijā un kurš tad zin 100% kā uzvesties un kā neuzvesties kameru priekšā. dzīvē varbūt viss ir labi!:)un ka jau viena no meitenēm teica- ka normālu puišu Rīgā nav, un tiešām šis variants nav no sliktākajiem
24.07.2012 11:56 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Šīs nedēļas puisis man likās interesantāks par Kārli.Bet nu runāt viņam patīk,tas noteikti aiz uztraukuma.Viens ar 45 meičām! :D Ilze man uzreiz nepatika,nepatīk tādas cacas un iedomīgās.Ja es būtu mājas saimniece un man šitā uzbrauktu,es viņu izlidinātu ārā. Agnija liekas,ka viņam atbilstu vislabāk.Līgai izskatās,ka vajag goldguy tipu.
24.07.2012 12:07 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Ar 4 meičām. :D Nabags,ko viņš darītu ar 45 :D:D:D
24.07.2012 12:08 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ja man tāds puisis gadītos pirmajā randiņā, es laikam ilgāk par pusstundu neizturētu to vāvuļošanu. nenobriedis pajoliņš, un ļoti nepieklājīgs.

sarkanmate vismaz godīgi pateica, ko domā, un viņa vēl bija samērā pieklājīga, jo man gribējās viņam kaut ko mutē iestūķēt, lai aizveras kaut uz brīdi. tai snobei ar tumšajiemmatiem bija taisnība, kas te notiek, kur ir normāli puiši..
24.07.2012 13:37 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
Tās rižās kurpes bija graujošas :D piedodiet :D
bet šoreiz jāsaka, ka neviena tā īpaši nesimpatizē :D
24.07.2012 13:38 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Man arī nepatika tas puisis. Izskatās pēc egoista, kuram interesē tikai viņš pats! Tā jau pēc skata simpātisks, bet lai ar tādu sadzīvotu, vai izturētu jābūt laikam tādai pašai.

Ilze - ar savu raksturu, likās interesanta, spilgta personība, bet kā jau dažas minēja - tad arī tāda kā no laukiem, diezgan prasti izteicās.

Līga - simpātiska, bet izskatās iedomīga, tāda lēna. Nezinu, man ne īpaši patika.

Agnija - tāda vienkārša, pat pārāk.

Lelde - nerunīga, izkatījās vecāka par saviem gadiem, kad pievilka viņas seju tuvāk.

Nu nezinu, jāskatās kas būs šodien, bet laikam favorītes vēl nav.
24.07.2012 13:44 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Es nezinu kāpēc, bet man Lelde šķita hellish palēninātā un klusā versija. :D Tas nekas, ka man nav ne jausmas kā izskatās hellish. Nez kādēļ iedomājos, ka viņas varētu būt līdzīgas :D
24.07.2012 13:46 |

Reitings 400
meitenes?!kur komentāri parraidījumu sākuma daļu?

man likās nehigēniski, kad sarkanmate taisīja ēst griežot sastāvdaļas mērcītei, tad paijājot suni ar rokām turpināja griezt tālāk ! Pavārei itkā tas būtu jāzin ne tā?
24.07.2012 20:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)