Man komentārs par šova dalībniekiem:
Dana - simpātiska, jautra, brīvi pasaka, ko domā pieklājīgā veidā. Tieši tādai, manuprāt, ir jābūt sievietei.
Pauls - Protams, smiekli. Es pat virtuvē esot dzirdēju no istabas tos smieklus, atbaida jau drusku, bet pēdējā laikā smejos līdzi. Viņa piebildes bija vietā.
Jānis - Pārāk uzbāzīgs, nu, kur tā var? Atkāpušies mati, bet cenšas čalis un tas jau ir jauki.
Gatis - Gluži manas domas - parasts džekiņš. Sievietei blakus vajag vīrišķīgāku vīrieti, bet tā it kā ir bijusi saskarsme ar viņu, jautrs, pozitīvs. Agrāk strādāja pie lidostas Best Western viesnīcā.
Harijs - Nav jau nenormāli skaists, bet nav ne vainas, vismaz no šova puišiem glītākais, pārāk kluss, neinteresants.
Un esmu šokā, kāpēc nevienam nav mašīnas?! Lielākajai daļai vīriešu tak tas aizrauj un šķiet, ka ir vajadzīgs uzreiz, līdz ir iespēja. Nav jau jāpērk dārgākā mašīna, var ar mazumiņu sākt. Bet šovs aizrauj, ļoti patīk gatavot un vērot cilvēku savstarpējās attiecības kameru priekšā. Kā katrs mēģina izgorzīties un parādīt sevi no labākās puses. Jauku jums skatīšanos meitenes šovakar - kārtējā sērija! :)