Gandrīz ideāls randiņš

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vai kāda vakar skatījās? Kā patika? Man likās ļoti interesants raidījums, atbilstošs vasarai, noteikti regulāri skatīšos. Var noskatīties TV 3 mājaslapā.

Ko sakat par vakardienas raidījumu? Kā pusis? Kā meitenes? Kā rezultāti ?
10.07.2012 09:27 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Jau no pirmā raidījuma sapratu, ka ja man būtu jābrauc ceļojumā un jāizbauda kāda kompānija, tad izvēlētos Paulu. Jānis ir par pompozu, Harijs.. Kas ir Harijs? Viņš kaut kur pazūd, tāds.. Ar sevi laikam par daudz aizņemts. Pauls tā sabalansēti visam pa vidu - nav tāds glumeklis un arī nav par daudz uzbāzīgs. Ceru, ka rītdienas pasākumu nesabojās un neparvērtīsies par izvirtuli :D
18.07.2012 22:45 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Janim nevajadzeja izmest to jautajumu par to, kuru drebes gabalu novilktu vislabak ?
Dana vienkarshi noraustijaas.

Bet taa visaa visumaa mazliet zhel vinja, cilveks censhas...
18.07.2012 22:56 |

10 gadi
Reitings 1061
Reģ: 06.04.2011
es arī smejos katru reizi, kad iesmejas Pauls. :D :D :D
18.07.2012 23:02 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Man ir žēl Danas, jo es negribētu ne ar vienu no viņiem braukt ceļojumā, tik tiešām! Būtu nelaimīga! :D
18.07.2012 23:15 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
http://www.draugiem.lv/user/1164387/gallery/?pid=260679574
18.07.2012 23:17 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
kāds jānim uzvārds? Dana liekas, tāda forša, bet gan jau negrib atklāti teikt visu ko domā kamerās, tāpēc tik pieklājīga. Harijs nu tāds apsēstais ar sevi, ej tu nost, nav brīnums , ka nav draudzene. par Gati, likās vienkārš, jauks puisis. Jānis, nu tādi glumiķi vnk riebjas, ka tik ātrāk iebāst savu mēli kkur. fuj. Pauls, nu tie smiekli ir ārprāts, humora izjūta gan ir.
18.07.2012 23:33 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
avene,
Jānis Graudiņš, ja nemaldos.
bet nu šodienas sērijā tiešām atklājās tā viņa daba, man būtu bail ar tādu ceļojumā braukt, slidens tipiņš..
18.07.2012 23:38 |

Reitings 1065
nē, vispār man liekas, ka laikam maldos gan.
bet kaut kāds latvisks tas uzvārds bija.. :D
18.07.2012 23:39 |

Reitings 5478
Gan jau Jānis labi aplauztos,ja Dana viņu neizvēlētos :D :D :D
Pauls man vislabāk patīk - ir humors, neuzbāzīgs, bet tajā pašā laikā saprot,ka meitene ir viņam blakus un jāliek pa sevi manīt. Viņa smiekli ir ok un es vienmēr smejos līdzi..mans puisis nesaprot par ko iet runa (vienmēr nevar iztulkot!),bet arī vienmēr smejas,kad izdzird Paula smieklus. Secinājums viens - tie smiekli ir lipīgi :D :D :D
18.07.2012 23:43 |

Reitings 357
Man liekas, ka Dana izvēlēsies Jāni, jo Harijam draugos ir pilnīgi visi izņemot Jāni :D

Bet tā atkāpei, tv3 šovs izdevies, šitā smējusies pilnā balsī pie Televizora es vel nebiju :D!

Par Paulu mainijās viedoklis, bet uz slikto pusi, tāds baigais nopietnais vecis, bet to vien dara, kā ar komentāriem noliek pārējos. Nu un ka Jānis tāds, vot viņš tāds ir un viss.
Viņš glums, bet cenšās.Es arī starpcitu domāju ,ka mans vīrietis kad iepazināmies tēloja, bet pat tagad kad esam jau gadu kopā, viņš joprojām dara visu lai celtu mani debesīs.:)
Viņam taču tomēr ir 35 gadi, tas ir tas vecums, kad noskatoties šlāgeri, nekāda ņirgāšanās nenāk virsū, līdzarto arī attieksme pret sievietēm ir mazliet savādāka.

Harijs, bļīn ar tiem saviem matiem, tas jau nav vīrietis
+ tur ir nosliece kkāda diezgna liela uz ko citu.
19.07.2012 00:03 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Šovs ir acīm tīkams, pat ļoti. Ko papildina tā odziņa, ka Skrastiņa komentāri ir fantastiski labi un tieši vietā!
Runājot par šīsnedēļas personām. Vispār jāteic, ka traki. Dana šķiet gudra, skaista un jauka sieviete, tomēr tas viņas runas stils parāda, cik daudz pārspīlētības viņā mīt. Respektīvi, ļoti uzspēlēta. Taču, protams, tas var būt arī uztraukums, nenoliedzu. Lai gan viņa izskatās tāda pašlabuma meklētāja dabas. Lai nu kā, reizē, tomēr viņas ir žēl. Es ar pilnīgi nevienu nevēlētos doties ceļojumā. Jau pirmajā dienā vēlētos pielikt punktu šovam. Ja varu veikt savu rezumē, tad Harijs - tas likās simpātisks puisis, šķita tāds kautrīgs (no sākuma), bet kā redzams viņa īpašības vispār ir neredzamas uz viņa labi kopto matu fona. Šķiet, nosvērts un pieklājīgs cilvēks, taču tam visam neredzu nozīmi, ja vienīgais, kas šaujas no viņa ārā ir nevis, kādas labas īpašības, bet izskats, tikai un vienīgi, izskats, kas skatoties uz viņu atstāj tādu kā milzīga tukšuma sajūtu un tas ir skumji.
Pauls - smiekliem nav ne vainas, jo it visas 3 sērijas smējos līdz ar viņa smiekliem, uzjautrinoši. Vienīgais, kas man šķita briesmīgi bija, kur tik Daudz var smieties? Nu tā, aiz katra teikuma, visu, visu laiku? :D Bet humora izjūta viņam 10/10, it sevišķi šīsdienas raidījumā, kur Jānis parādīja to fotogrāfiju un virs Danas bija tās jautājuma zīmes un Pauls sacīja, ka izskatās tā, it kā viņa būtu nekaunīgi uzdrīkstējusies ielīst čaļu kompānijās, ķip `How dare she` :D Tiešām inteliģents, kā jau minēja un interesants, tomēr izskata ziņā gandrīz, it nemaz nesaista.
Jānis - stabili būtu viņu aizsūtījusi prom jau pirmajā raidījumā. Briesmīgs, vienkārši, briesmīgs čalis! Ar katru reizi ar vien trakāk.. Ok, var aplidot meiteni, bet nu šis.. kā jau minēju, jau pirmajā vakarā tā pārlieku lielā uzbāzība būtu aizbiedējusi mani, nemaz nerunājot par šīsdienas raidījumu, kad skatījos kā viņš Danai iedod tās rozā lietas un dzied un vispār.. šausmas! Likās tiešām šausmas! Grozās ap viņu kā apmāts, atcerās Katru konkrēto lietu, kas viņai patīk, burtiski ložņā viņai pie kājām kā prusaks, šausmas! Tas rada sajūtu, ka viņa ex - sieva reāli, noteikti, ir aizbēgusi, aizjoņojusi, ko kājas nes no tāda cilvēka. Vismaz es tā darītu. Mani, personīgi, atbaida tāda apmātīga rīcība.
Par to Gati, kas pirmajā raidījumā bija- nu galīgi viņš tur neiederējās, it nemaz, it sevišķi tādai sievietei blakus, kura, kā jau manāms, un te minēts tiešām izskatās pēc gold digger tipa.
19.07.2012 00:07 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Iegāju vulcano dotajā linkā un atradu Harija draugos Paulu. Paulam profilā pie interesēm rakstīts "stuff... hahaha..." :D :D Tātad viņš hahahahahahahaha arī virtuāli.

Jau no pirmā raidījuma sapratu, ka ja man būtu jābrauc ceļojumā un jāizbauda kāda kompānija, tad izvēlētos Paulu.

Es arī.
19.07.2012 00:09 |

Reitings 286
āā, un visu laiku domāju, kam līdzīgs man šķiet Harijs un tad sapratu, ka vismaz man viņš, kaut kā asociējas ar Vampīru dienasgrāmatu aktieri Paul Wesley. Varbūt tā škiet tikai man, taču, ikreiz, kad uzmetu acis, kaut kādu līdzību manu, varbūt, vienkārši, tās uzacis! :D :)
19.07.2012 00:18 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
glīts jau tas Harijs ir, bet nu tāds iedomīgais tipiņš. viņam toč bārbiju blakus vajag :D
19.07.2012 00:23 |

Reitings 286
Pat Bārbijā būtu nepilnības.. :D
19.07.2012 00:26 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Vispār tik pozitīvs šovs, visu laiku jāsmaida sērijas laikā. :D Un Pauls, neskatoties uz izskatu un savādiem smiekliem, tur liekas vissakarīgākais cilvēks.
19.07.2012 02:29 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Mjā, Jānis ir vienkārši brrrrr man tādi cilvēki vnk zosādu uzdzen ... Ļoti ceru, ka šovakar būs ideālas vakariņas un Pauls novinnes. Viņa smiekli ir nepanesami, bet, ja tos noņem tad paliek exelenta humora izjūta un ļoti labs skatījums uz dzīvi :) Nu Harijs un viņa mati, ehhh, atņemtu viņam matus nabaga čalīts nošautos :D
19.07.2012 09:08 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Arī skatos raidījumu, ļoti patīk.
Dana ir simpātiska sieviete ar labu gaumi, uz mutes arī nav kritusi, bet nu puiši... man personīgi neviens nesimpatizē, Jānis ir glumais tips, man tādi atbaida un visu cieņu Danas pacietībai. Pauls, viņa smiekli uzdzen smieklus, iespējams pozitīvi, esmu viņu kaut kur baigi redzējusi, iespējams klubiņos vai kaut kur citur, nesimpatizē jo ir apaļīgs, vajadzētu nomest svaru un beigās iespējams būtu ļoti simpātisks vīrietis.
19.07.2012 09:17 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man Pauls jau no 1.sērijas liekas vissakarīgākais, bet, manuprāt, viņš Danai neder, tāpēc ka viņam blakus vajag citādāku sievieti. Dana labi izskatās un ir mājsaimnieciska, bet parasti tāda tipa vīriešiem ar to vien nepietiek.
19.07.2012 09:18 |

Reitings 6324
Pauls noteikti nebrauktu nekur ar autobusu, pārlieku glauns, nopirktu ceļojumu viņiem citur.
Vienīgais, ko varu tagad pateikt par Jāni ir tas, ka viņš ir nu tik nogribējies, kā redzēja, ka Danai nav krūštura, likās, paņems turpat uz mašinas kapota :D
Harijs, nu ja jau tāds pedants, tad zobi jāizbalina un jāuzliek breketes vai kas cits, nu ja perfekts, tad perfekts :D
19.07.2012 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)