Šovs ir acīm tīkams, pat ļoti. Ko papildina tā odziņa, ka Skrastiņa komentāri ir fantastiski labi un tieši vietā!
Runājot par šīsnedēļas personām. Vispār jāteic, ka traki. Dana šķiet gudra, skaista un jauka sieviete, tomēr tas viņas runas stils parāda, cik daudz pārspīlētības viņā mīt. Respektīvi, ļoti uzspēlēta. Taču, protams, tas var būt arī uztraukums, nenoliedzu. Lai gan viņa izskatās tāda pašlabuma meklētāja dabas. Lai nu kā, reizē, tomēr viņas ir žēl. Es ar pilnīgi nevienu nevēlētos doties ceļojumā. Jau pirmajā dienā vēlētos pielikt punktu šovam. Ja varu veikt savu rezumē, tad Harijs - tas likās simpātisks puisis, šķita tāds kautrīgs (no sākuma), bet kā redzams viņa īpašības vispār ir neredzamas uz viņa labi kopto matu fona. Šķiet, nosvērts un pieklājīgs cilvēks, taču tam visam neredzu nozīmi, ja vienīgais, kas šaujas no viņa ārā ir nevis, kādas labas īpašības, bet izskats, tikai un vienīgi, izskats, kas skatoties uz viņu atstāj tādu kā milzīga tukšuma sajūtu un tas ir skumji.
Pauls - smiekliem nav ne vainas, jo it visas 3 sērijas smējos līdz ar viņa smiekliem, uzjautrinoši. Vienīgais, kas man šķita briesmīgi bija, kur tik Daudz var smieties? Nu tā, aiz katra teikuma, visu, visu laiku? :D Bet humora izjūta viņam 10/10, it sevišķi šīsdienas raidījumā, kur Jānis parādīja to fotogrāfiju un virs Danas bija tās jautājuma zīmes un Pauls sacīja, ka izskatās tā, it kā viņa būtu nekaunīgi uzdrīkstējusies ielīst čaļu kompānijās, ķip `How dare she` :D Tiešām inteliģents, kā jau minēja un interesants, tomēr izskata ziņā gandrīz, it nemaz nesaista.
Jānis - stabili būtu viņu aizsūtījusi prom jau pirmajā raidījumā. Briesmīgs, vienkārši, briesmīgs čalis! Ar katru reizi ar vien trakāk.. Ok, var aplidot meiteni, bet nu šis.. kā jau minēju, jau pirmajā vakarā tā pārlieku lielā uzbāzība būtu aizbiedējusi mani, nemaz nerunājot par šīsdienas raidījumu, kad skatījos kā viņš Danai iedod tās rozā lietas un dzied un vispār.. šausmas! Likās tiešām šausmas! Grozās ap viņu kā apmāts, atcerās Katru konkrēto lietu, kas viņai patīk, burtiski ložņā viņai pie kājām kā prusaks, šausmas! Tas rada sajūtu, ka viņa ex - sieva reāli, noteikti, ir aizbēgusi, aizjoņojusi, ko kājas nes no tāda cilvēka. Vismaz es tā darītu. Mani, personīgi, atbaida tāda apmātīga rīcība.
Par to Gati, kas pirmajā raidījumā bija- nu galīgi viņš tur neiederējās, it nemaz, it sevišķi tādai sievietei blakus, kura, kā jau manāms, un te minēts tiešām izskatās pēc gold digger tipa.