Beidzot tikai šodien sapratu, kas par vīrieša raksturu ir Harijs. Meitenes, nedod Dievs tādus satikt...ĪSTS pedants! Viņš par savu ārieni nenormāli rūpējas. Bija man viens paziņa, kurš centās ar mani satikties...es mūcu prom ar tādu ātrumu. Viņš tikai un runās cik viņš ir skaists, glīts, bet tev ir 101 nepilnība. Dzīvē tādiem cilvēkiem nekā nav, kā tikai āriene. Paskatieties pašas uz viņa uzvedību, runu un kā viņš skatījās tajā foto, kad ieraudzīja sevi. Un par frizieriem - bez komentāriem. Atbalstu Paula teikto. Viņš te ir vienīgais, kuram ir smadzenes. Nezinu, kā dzīvē (varbūt uzspēlēts), bet Pauls ir tipisks vīrietis ar saviem plusiem un mīnusiem. Viņš kaut debesīs nelido. Jānis - šodien Jānim pietrūka pašā galā emociju. Jānis ir tiešām tipisks mednieks. Viņam ir svarīgi dabūt meiteni, bet vēlāk viņš meklēs jaunu "gaļu".
No visiem trim, izvēlētos Paulu (kaut smiekļi ir nenormāli - bet pie tiem domāju kā pierod. Jo mani vecāki agrāk pierada pie maniem zirga smiekļiem, draugiem vispār vienalga). Pauls ir tipisks, normāls vīrietis savos gados.