Raidījums ir baudāms. Īstenībā tik labi abās nedēļās šajā raidījumā ir redzama tipiska latviešu sabiedrība - meitenes ir spilgtas, daiļas un pašpārliecinātas(1.nedēļa), bet čaļi drīzāk tādi miermīlīgāki, pelēki un patizlāki (2.nedēļa). Mums, meitenēm, jau Latvijā milzīga konkurence - daudz skaistu, modeļu tipa sieviešu un visi ietekmīgākie,labākie čaļi iet uz izķeršanu.
Runājot par šīs nedēļas "Ideālo randiņu" - meitene man šķiet apburoša. Ļoti skaisti, spīdīgi mati - pirmais, ko ievēroju. Čaļi, nu tā..
Pauls šķita ļoti inteliģents, interesēja opera, balets, ļoti kulturāls, vispār pārsteidza,ka tāda tipa vīrietis vēlas piedalīties šovā. Manuprāt, viņš ir parāk `mentāli` pieaudzis šada tipa iepazīšanai. Es, iespējams, esmu par jaunu, lai spētu pateikt,ka viņš mani kā vīrietis ieintersēja.
Gatis - nu tik tipisks `latvju puika`. Vienkārš, visi tie teksti (piemēram, nu ko tur es, es jau jauns, ko tur vispār mēģināt...). Protams, ir forši, ja čalis neko netēlo, bet tomēr pietrūka tāda kā asumiņa.
Harijs - tas pats, kas ar Gati, pietrūka asumiņa, odziņas. Simpātisks - jā. Bet ar to vien ir par maz. Gribējās vairāk redzēt personību, ieintersētību. Tas,kā viņš tai meitenei randiņā pagāja garām, - nu, tik jēls gājiens..
Jānis - kaut kā galīgi nepiesaistīja. Tā visa palīdzēšana šķita tik ļoti samākslota. Nesaista tādi vīrieši kā viņš galīgi. Kaitonošs, pat ļoti.