Vai kāda vakar skatījās? Kā patika? Man likās ļoti interesants raidījums, atbilstošs vasarai, noteikti regulāri skatīšos. Var noskatīties TV 3 mājaslapā.
Ko sakat par vakardienas raidījumu? Kā pusis? Kā meitenes? Kā rezultāti ?
Lai tā rižā paklusē, Princis tak Keitu arī nocopēja,jo ar pusplikiem pupiem pa mēli gāja. :) Arī Keitas pagātnē tas nav nekas cēls, bet redz, tagad pus pasaules meičas viņu apskauž.
Al Qaeda, nu jau ex prezidenta. :)
Bet Carla Bruni ir super. Ļoti patīk viņas mūzika, tā kā manis pēc lai kaut vai plika pa Parīzi staigā, tas manu viedokli par viņu nemainīs.
Jaa, nu jau ex, bet kopaa jau vinji bija, kad vinjsh vel bija prezidents!
Man arii patik Karla! Nu gan ar seju kko sadarijusi, bet jauniibaa dieviiga!.. :)
Man vislabak patik Aija, vienigais tas gadijums ar kurpem plus viedoklis par laulibam nesakrita :)
Liga ari ir jauka, bet viedoklis par bildeshanos kailai nesakrit :)
Savs kjermenis ir jaciena un nav tik atklati jarada:) (es par fotografeshanos kailai) pilnigi un noteikti NEE
Speciāli noskatījos un varu pateikt, ka vīrietis mani atbaidīja. 33 gadi un šitā izkalpina omīti- nomizo kartupeļus, nomazgā traukus, bet pats kā tāds princis gozējas virtuvē un attieksme ar tāda šerpā- nedzirdēju nevienu paldies veltītu omei.
Nu, laikam nevienai šeit nav parkets mājās. Man ir oša parkets un nudien, es negribu, lai kāds pa viņu staigā ar tik smailiem papēžiem. Cita lieta ir tā, ka meitene pārējās nepabrīdināja, ka būs jānovelk augstpapēžu kurpes. Viņas tad būtu varējušas vilkt platformenes, tagad pašai būs jālabo grīda.
Citādi- Kristiāna vienīgā ir normāla, pārējās meitenes, man šķiet, nav sevišķi gudras. Puisi ieskaitot.
ees 12.07.2012 15:44
..nekad nevar zināt, kur Tavi jaunībā sastrādātie foto nonāks..viņas vārdi..nepagāja ne diennakts
4 labs komentārs slikts komentārs
Aija (25); dzīvesvieta: Rīga; nodarbošanās: vairumtirdzniecības vadītājs,” atrodams kā pieteikums žurnāla vīriešiem – FHM – šā gada vāka modeles konkursam. Konkurss gan jau noslēdzies, un Aija nav guvusi pietiekamu sabiedrības atbalstu tikt fotografēta žurnāla vākam.
Anda 12.07.2012 17:11
Meitene mazliet samelojas,jo es arī piedalījos FHM ,un redakcija publicèja tikai tàs bildes,kuras bilžu îpašnieces tika personígi sazvanîtas pa tel. ,un vèl atsûtîta vèstule uz redakciju,ar visiem personas datiem,ka atlauj bildes publicèt žurnàlà FHM
1 labs komentārs slikts komentārs