Sveikas!
It kā līdz rītam vēl kāds laiciņš,bet manī sēž tāds prieks un miegs vairs prāta nav,ka izdomāju pēc dikti ilgiem laikiem uzcept tādu kreptīgu rīta diskusiju.
Šoreiz mans prieka iemesls,ir tāds,ka vinnēju biļeti uz Fonofest.Savu mūžu neko neesmu laimējusi :D Tagad tikai jāatrod līdzbraucēji.
Vispār jūtu,ka šī būs viena no manām labākajām vasarām.
Kā jums klājas? Kas šodien ieplānots?
Piekrītu, es arī neizmantotu. Pirmkārt, es pati visu noorganizētu, jo pasākumu un organizatoriskās lietās nevienam citam kā vien sev neuzticos :) Bet tīri tehnisko pusi nodotu neitrāliem cilvēkiem, kuriem par to maksātu.
Esmu labi atpūtusies un neliekas, ka ir darba nedēļa. Šodien izmirku līdz kaulam, pat neatceros, kad tā pēdējo reizi bija. Bet bija forši, jo silts lietutiņš. Forši nebija tas, ka krekliņš kļuva caurredzams! :D
Lai gan vaidziņi vēl sārti no vakardienas, rīt laižu uz jūru! SUNSUNSUN :)
Kāda vakar skatījās BezTabu, kur rādīja, ka katrā entajā ķirsī ir pa tārpam?
Tāpēc šodien neēdu ķiršu, ko kolēģe piedāvāja :D
Man tāds atslābums iestājies + beershake palīdz vēl klāt :D Gaidu, kad sāksies "Gandrīz ideāls randiņš" un likšos uz auss :D
tikko aizmigu uz pusstundu pie CSI un sapņoju, ka ar draugu apprecamies kaut kādā zaru būdā ar 200 viesiem, kāzas tiek sarīkotas 3 stundās un mums ir nenormāli skaisti gredzeni :D normāli sapnīši man :D
šodien iepirku kaķu barību un tgd abas ar draudzeni barojam pagalma 6 bērnu ģimeni. tur 6 mazi kākīši, izskatās pēc mantiņām un riktīgi melni un pūkaini.