Karamelle, saprast, ka saruna ir par vienkāršām kafejnīcām man nebija grūti, cita lieta, kad man nav pieredzes, līdz ar to izteicos par vietām, kur eju bieži. Un tad jau tev laikam būs izbrīns, ja paziņošu, arī restorānos, var visādus brīnumus atrast... bet ja teiksim uz aizdomīgām kafejnīcām ieejot reizi mūžā pēc tam aizmirsti, atceries tikai tad kad līdzīga paskata ir nākamā un tad pirmais kas nāk āra, euu braucam citur, slikta pieredze (tas nekas, ka varbūt tieši tur ir super, bet pieredze slikta), tad savukārt restorānam pat maizes drupačas uz galda ir nepiedodamas, respektīvi, daudz kristiskāka attieksme.. esmu daudz redzejusi, daudz atsauksmes devusi, un daudz aizdomīga paskata restorāni, kas sevi tā ir dēvējuši ir arī pazuduši tagad, jo nespēj un negrib mainītīties. Šeit es pat nedomāju apkalpojošo personālu, bet visu kopumu kopā... jo uzņēmuma īpašnieks izvēlas darbiniekus un darbinieki ir tik labi, cik labs ir priekšnieks.. ne reizi pieredzēts fakts, manā pieredzē. Tāpēc katram ir savi kritēriji, savas latiņas, kafejnīcā kā ir autores gadījumā, man pat apetīte būtu jau pazudusi pirms ēdiena pasūtīšanas un diezin vai es varētu tāda vietā uzkavēties ilgāk par 2 minūtēm.