Sveikas!
Man ir tik stulba situacija radusies, ka nezinu ka sevi sanemt rokas un ko darit.
Tatad, ar draugu kopa nedaudz vairak ka 2 gadus, ir mazais. Abi esam diezgan temperamentigi, tapec biezi sanak strideties par sikumiem. Nesen izdomajam preceties, vins skita loti priecigs, palidzeja planot, palidzeja izveleties man kleitu, pastastijam jau visiem radiem un draugiem. Sodien vins man pasaka, ka negrib breceties, jo 1kart mes daudz stridamies un 2kart pa to naudu varam pasi kkur aizlaist vnk patuset, nav ko naudu mest ara del kkadiem viesiem un taisit cirku. biju sokaa. kazas manuprat ir nopietna lieta, un ja 2 cilveki nolemj preceties, vini daris visu, lai tas notiktu. Pateicu vinam, ja reiz slikti ka tik biezi stridamies, tad jau vispar vajag skirties un miers, bet sis teica, ka izvakties negrib, ganjau busot viss labi.
Nu ko tas nozime?! Vai jus varetu palikt attiecibas ar kadu, ja vins vienkarsi atsauc kazas? Un ka man tagad pateikt radiem, ka kazu nebus? vini ir loti tradicionali cilveki un viniem tas bus liels soks. un ko vel visi padomaaas... un ka lai to krupi no majas dabu lauka, ja ar labu neiet?
aaaaarpraats, esmu tada soka ka nezinu, tiesam nezinu ko iesakt.
ko jus daritu?