izskats

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
sveiki visiem :)
vēlos dzirdēt Jūsu viedokli, kad Jūs parasti par kādu domājat woooow, kas par meiteni vai zēnu.
Kādam ir jāizskatās cilvēkam, lai Jums viņš liktos, kas atšķirīgāks kā citi :)
Izskats, stils, īpašības.. :))
06.07.2012 21:36 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Man no matu viedokļā liekas, woow, ja meitenei ir biezi, gari un blondi mati, kuri izskatās veselīgi. :)
07.07.2012 09:59 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
WOW ir tad, ja puisis ir notetovējies, ar drediem, atbilstošā stilā saģērbies un galvenais - viņam tas piestāv, tādus es savā mūžā esmu redzējusi tik, cik uz vienas rokas pirkstiem varētu saskaitīt. :D
Tie varianti, kur uzreiz var redzēt, ka par apģērbu vienk labi samaksāts, tāpēc tas cilvēks tik labi ģērbies, man nekas wow neliekas, ja man iedotu pāris simtiņus atvēlētus garderobei, es arī tā varētu :D

Ā, vakar man bija wow (bet ne tāds wow, ka es starā, vienk pirmo reizi tādu redzēju LV) - vīrietis izskatījās kopija visiem tiem Juaniem Pablo no meksikāņu seriāliem - muskuļots, ļoti brūns, ar tumšiem matiem, atbilstošiem sejas vaibstiem...nu, tāds baigais mačo :D

Par dūdiņām man wow nekad nav bijis lkm :D
07.07.2012 10:15 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
07.07.2012 11:26 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
AAAAAA PAR BRODIJU PIEKRĪTU!!!!!!!!! :d
07.07.2012 16:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
katru reizi kā ieraugu savu atspulgu, nodomāju waw :) :) :)
07.07.2012 21:41 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Savdabīga seja.
07.07.2012 21:46 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man vairāk iekrīt acīs tās sievietes, kurām jau ap 50, bet izksatās burvīgi, eleganti, kopti..skaistās drēbēs, un smaidu acīs:)
07.07.2012 21:50 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Man patīk meitenes ar patiešām skaistām figūrām, kuras nebaidās to parādīt. Piemēram, vakar redzēju meiteni tādā šortkostīmiņā, no kura nedaudz dibens rēgojās ārā, un tas, kas mani piesaistīja, bija viņas pilnīgi gludās kājas un gludais dibens, ne miņas no celulīta. Patika uz viņu skatīties un sapņot, ka kādreiz tāda būšu. Pēc kāda laiciņa pie viņas piegāja gara auguma jauns vīrietis, sapratu, ka pāris. Un vīrietis arī bija tā stilīgi saģērbies (zilas džinsas (bet tiešām zilas, debesu krāsā), laikam zilas kedas, tādas kā converse, balts krekls un žakete), nu, tik jauki viņi kopā izskatījās. Meitene atšķirīga it kā nebija, tikai tas puisis. Bet ļoti iepatikās. :)
07.07.2012 22:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man loti simpatize slaidas, simetriskas sejas dabiski blondas meitenes.skiet, ka tadas no rita izvelsies no gultas un bus gatavas iet ara no majas, jo vnk ir skaistas tadas kadas ir!
ari uzmanibu piesaista balinatas un griletas barbijas, bet tas ir negativa nozime.
07.07.2012 22:45 |

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Mani piesaista sievietes, kurām ir smalki sejas vaibsti un trausls, bet sievišķīgs augums. Patīk aristokrātiski bāla āda, ideāli izskatās kopā ar melniem matiem un sarkanām lūpām. Savu šarmu piedotu arī gaumīgs tetovējums. Apģērba ziņā kaut kas klasisks vai nu pretēji panku, gotu apģērbu stila apvienojums.
Ar vīriešiem ir līdzīgi, īpaši skaisti izskatās izteiktas sejas formas, priekšroku dodu skandināvu gaišajam tipam un koptēlā arī iederētos tetovējums un apģērbs vai nu džinsi kopā ar ikdienišķu žaketi un kreklu vai arī pretēji alternatīvs stils ar savu odziņu.
08.07.2012 21:07 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Man laikam nekad tāds wow nav bijis vai neatceros, tā kā laikam nav gan :D
Bet mēdzu atskatīties vai man liek pasmaidīt cilvēki, kuriem staro laimes sajūta un tādu nav daudz, bet ja redzu vai satieku, tad man pašai gribas smaidīt :)
08.07.2012 21:20 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nelasīju visus komentārus, dažiem pārskrēju ar acīm, bet ļoti patika l_jay atbilde.
Un shyvana komentārs tāpat.
Šādiem noteikti pievēršu uzmanību, un jo īpaši piebilstot par tiem dendijiem - man vispār nepatīk vīrieši, kuri nēsā kaut kādus šūzus un T-kreklus. Tas hipsteru stils ar hūdijiem arī līdz kaklam, lai arī pret pašiem hipsteriem un to kultūru man nekas nav, bet hūdiji un meitenes uz fiksīšiem kaitina, jo pati parasti nevelku neko tādu, kas ir domāts tikai ērtai aizskriešanai uz veikalu. :D Meitenēm patīk, ja stils ir ar vintage piesitienu (tātad, noteikti ne džinsi un T-krekli), bet puisim jāizskatās nedaudz kā mūsdienu Oskaram Vaildam.
Ā, bet es padomāju uz kādiem cilvēkiem esmu atskatījusies un secināju, ka pēdējā laikā teju ne uz vienu, bet ienāca prātā, ka Latvijā man patīk Agnese Kleina. Viņai teju nav tā vintage piesitiena par kuru es rakstīju, bet man nav nekas arī pret vienkārši interesantu un gaumīgu stilu. Viņai tāds ir.
08.07.2012 21:33 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Lasu un domāju, par to - kā var piesaistīt klasiski skaista meitene, klasiskiem, pareiziem sejas vaibstiem. Man tieši otradāk - ļoti pievelk meitenes, kuru sejas nav kā visām. Ir kādas emocijas iekšā, iet pa ielu, smaida,kaut ko ņemās. Ir ļoooooti daudz meiteņu, kurām ir vienādas sejas - melni vai blondi mati, taisns deguns, redzami vai mazāk vaigu kauli. Kādos klubos man viņas visas šķiet vienādas. Vienu draudzeni pat vienreiz neatpazinu, nevarēja saprast - ir vai nav. Augumi ar lielākai daļai ir vienādi. Visas smukas, bet īsti neatšķiras. Iedomājos, ja būtu puisis, čist viņas visas vajadzetu satikt, lai saprastu, kura daudz maz jēdzīga.
08.07.2012 21:50 |

Reitings 2304
Izlasot Mamzele rakstīto atcerējos to, ka nesen domāju, ka ja plastiskās operācijas varētu viegli atļauties katrs, tad droši vien vismaz 50% cilvēku tiešām izskatītos identiski, jo pret izskatu sabiedrības masai reizēm ir tāda pati attieksme kā pret daļu no popkultūras, jo daudziem tiešām patīk tikai tas nodrāztais sieviešu žurnālu vāku izskats.
To var manīt arī ja papēta attieksmi pret modelēm, jo augstajā modē tiešām bieži vien meklē interesantas sejas (var lasīt arī: frīkus) un tad protams, no daļas publikas sākas nozākāšana - fuj, acis pārāk tālu viena no otras, zobi jocīgi, deguns pārāk garš un citi tamlīdzīgi teksti
Šajā ziņā šķiet, ka cilvēku izskats ir tikpat specifiska lieta kā mūzika, filma vai kleita. Ir masām uztveramais un ir tāds, kuru nesapratīs visi. Žēl, ka tas ietekmē cilvēkus un jo īpaši sievietes. Skumji redzēt sievieti ar interesantu izskatu, kura grib izskatīties pēc tipiskās lelles un sapņo par plastisko operāciju.
Man piemēram, šķiet, ka skaistumkonkursi šajā ziņā pārspēj visu, jo sievietes tajos izskatās pilnīgi vienādi un ja tas ir pasaules mēroga skaistumkonkurss tad atšķirība ir vien rasē un tautībā.
Ok, aizbraucu prom no tēmas.
08.07.2012 22:00 |

10 gadi
Reitings 134
Reģ: 12.05.2009
Mani visbiežāk piesaista divu tipu sievietes:
1. Sieviete - noslēpums. Gara auguma, slaida, ar izteiktu vidukli. Gari melni mati, kas lieliski kontrastē ar izteikti gaiši zilām acīm. Izteikti vaigu un žokļa kauli. Ļoti gluda sejas āda, iededzis ķermenis. Nav nekādu tetovējumu, pīrsingu un citu `uzlabojumu` (kaut kas uz Megan Fox pusi)
2. Sieviete - dieviete. Gari un blondi (dabiski, tādi honey blond nevis balti,pārblaināti) mati, lielas zilas acis, pilnīgas lūpas, garš augums.

Vīriešiem nav konkrēts tips. Nepatīk hipsterīgi vīrieši (visi tie apspiļētie, krāsainie džinsi, rokassomiņas utt.).
08.07.2012 23:21 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Vērtēju pēc izskata:
vīrieši

sievietēm:

http://www.google.lv/url?source=imglanding&ct=img&q=http://media.onsugar.com/files/2010/12/50/1/258/2589280/c158d99854fd2500_katie.jpg&sa=X&ei=Ie75T5wD6M_hBO6tyIsH&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNECaSM4MoBnDxt4emnmpucYc2g7YA

Un galvenais, lai būtu par ko parunāt, ne tikai stūlbi smaidītu :)
08.07.2012 23:32 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
aaa, par augumu ruājot tāds:
sievietēm līdz 1,65... var teikt miniatūrāsd

un vīrieši līdz 1,85... nepatīk garas sliekas :D
08.07.2012 23:36 |

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Lou, man prieks lasīt, ka mana atbilde kādam šķiet pieņemama! :)
Mamzele, mani interesē, kādi tavuprāt ir klasiski, pareizi sejas vaibsti? Nav nekā pareiza vai nepareiza. Katram cilvēkam seja ir atšķirīga no citiem. Un kas par to, ka daudzām meitenēm ir melni vai blondi mati, taisns deguns un izteikti vaigu kauli? Tajā nevar būt nekas piesaistošs? Starpcitu es reti esmu redzējusi tiešām skaistas sejas proporcijas, tāpat ir arī ar augumu, bet, kas citam šķitīs skaists, kādam neglīts. Man personiski ļoti patīk gan pēc sejas, gan auguma tādas aktrises kā Odrija Tatū un Rūnija Mara. Manuprāt, viņu tēlos ir savs šarms un noslēpumainība, ja es uz ielas redzētu tādu tēlu, tad noteikti atskatītos.

P.S. Šie jautājumi nav domāti, kā kaut kas personisks, vienkārši vēlējos uzzināt atbildes uz tiem.
09.07.2012 06:30 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Wow nav bijis nekad, bet parasti varu ilgi skatīties uz tādu koptēlu, kam nav kur piesieties, vai atsevišķām detaļām - ļoti baltiem zobiem, lielām acīm, garām, slaidām kājām, gariem matiem, un visu citu, kā man pašai nav, bet par ko sapņoju.
09.07.2012 23:27 |

Reitings 2304
l_jay, ah, man tev jāpiekrīt vēlreiz, jo īpaši par Odriju Totū - ļoti, ļoti skaista sieviete, manuprāt, gan dabas dotais, gan koptēls, kuru viņa pati sev ir izveidojusi. :)
09.07.2012 23:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits