Paldies visām, kuras atbildēja :-)
angry, es netikai dzirdēju par 6 mēnešu programmu, bet arī pieteikšos uz viņu, tā kā nevajag uzreiz brukt virsū ;) Kur dzirdēju - policijā, jā :-)
Vienkārši ievācu informāciju, jo pati personīgi nezinu, kur vēl var macīties šādu programmu, jo man par to vēl netika precīzi informēts, teica tikai, ka Rīgā. Girbēju dzirdēt viedokli arī no meitenēm , kuras mācījušās koledžā.
Iedomājos,varbūt koledžā,vienkārši atsevišķa programma kā apmācības. Un es ļoti labi saprotu, ka pilnā programma, kas skaitās pat kā 1.līmeņa augstākā , nav tā pati, ko domāju es. Jo pati jau biju skatījusies koledžas mājaslapā, tā lūk. Zinu, ka tur vēl ir neklātienē ši pati programma un arodizglītība, bet tā kā es šodien zvanīju uz personāldaļu, pēc viņu teiktā izrietēja , ka tā vispār ir atsevišķa programma, tur pat līgumi nav jāslēdz.
Nevajag uzreiz brukt virsū. katram ir tiesības ievākt informāciju,jo pati vēl neesmu skaidrībā ar visu :)
Un jā, mani tie normatīvi nedaudz biedē, bet es jau trenējos, ceru, ka izdosies, ja nē, tad nē, nebūs lemts :)