Diskusiju nelasīju,bet..

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Nesaprotu,kapēc vislaik caur puķēm runājat ,sakiet kā ir = neinteresē, ko jūs te rakstat,bet esmu ļoti svarīga persona paklausieties ,ko teikšu ES! :D

Ir arī redzētas diskusijas,kur tādas 20 VIP personas satiekas vienā diskusijā,neviena neko nelasīja,bet katrai ir svarīgi pateikt!:)

Fascinē šis:D
05.07.2012 16:08 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
A mani fascinē visi šitie nemitīgie iekārtas mainītāji, kam atkal jau kaut kas te nav saprotams, nu tāpat neizmainīsi, cilvēki ir dažādi, no Tevis atkarīgs - ko Tu ievēro, lasi, ko filtrē, laid gar acīm. Laipni lūgtum interneta pasaulē, mazo bērniņ, tas ir bīstams un savāds, īpaši čalim, kas ielīdis cosmopolitan lapā un mēģina iejusties.
05.07.2012 16:59 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Kari, man bieži vien šķiet, ka tie "vīrieši", kas šeit reģistrējušies un vienmēr komentē, nevis vēlas iejusties, bet uzstādīt savus noteikumus, parādot, cik spēcīgi viņi ir kā sugas pārstāvji vai vēl sazin kas.

Man vienmēr šķita, ka sievietes šeit nāk, lai to arī darītu - lasītu un sarunātos ar citām par sev interesējošām tēmām un ja vēlētos vīrieša viedokli to arī sameklētu piemērotā vietnē. Savādāk šādam foruma konceptam vispār nav nekādas jēgas.
05.07.2012 17:06 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
A es domāju, ka cosmopolitan ir sieviešu žurnāls, laikam kļūdījos. Sēž te kaut kāds vecis, kam citu nav, ko darīt, kā lasīt sieviešu sarunas, un vēl par kaut ko brīnās.
05.07.2012 17:23 |

Reitings 803
Man jau vienīgi patīk viss ,ko jūs sakat,un paldies visām par komplimentiem:)Nav tā ,ka kādreiz kaut kas nepatiktu:)

Kāds esmu tā jādzīvo,labāk jau nebūs.Džeki nekad nav interesējuši un man šis forums vienīgi noskaņojumu paceļ:)
05.07.2012 17:24 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Es domāju, ka šeit, tāpat kā vairumā forumu, tikai kādi 90% apmeklētāju tikai lasa, pārējie šad tad kaut ko iekomentē :)
Un vispār- cosmo pēdējā laikā kļuvis foršāks. Gandrīz tāds kā kādreiz.
05.07.2012 18:11 |

Reitings 803
Un cumshot, labi, ka tu vienmēr izlasi visus komentārus 10 lapu garā diskusijā un tikai tad ieraksti savu komentāru

Tā arī ir.Reti kaut ko,lasu,jo nav daudz interesantu tēmu,bet,ja ir tad lasu visu tēmu,ja tēma interesanta liekas tad arī kaut ko nopietnu kādreiz ierakstu.Bet reti tā ka nopietns.Pie tam nelasu un neesmu nekad komentējis jūsu jēlās seksa tēmas un ar to lepojos.Esmu šeit vienīgi saprast šo to prekš sevis,kādreiz kādu tēmu interesanti palasīt iedziļināties.Un tas ,ko domājat par mani tas man mazsvarīgi,nav man jāsāk pierādīt,ka esmu normāls,mani tāpat viss apmierina,man nav ego mājas lielumā,nav man te savas mājas mašīnas bankas konta izrakstus jāliek,bildes,jo nu padomājiet loģiski pierādīšu jums te ,ka esmu normāls visas iemīlēsieties manī pēc tam 100 mtiem vēstuļu no jums ar tekstiem appreci mani,ko šodien vakarā dari,pavizini untmldz :D Es dzīvē ar visām netieku galā,ko es vēl ar jums darīšu:D

Šadi kaut kā īsumā.Tas,lai būtu kristālskaidrāk saprotams.Paldies par sapratni.
05.07.2012 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)