Man ir bijis visādi.. bija viens gadījums, kad ievācās kaimiņos meitene, bet visādi apstākļi mums neļāva draudzēties, es izrādīju vēlmi uz to, lai draudzība nebeidzas citu cilvēku ietekmē, bet viņa toreiz ļoti klausījās apkārtējo viedoklī un cilvēkiem, kuriem vienkārši neiepatikos, patika viņai visādi skalot smadzenes, ka neesmu piemērota draudzene.. mēs bijām mazas, viņa pat ir vecāka par mani, bet ... nu jā, pagāja pāris gadi (2-3 apmēram) , kuru laikā mēs pat Čau viena otrai neteicām, jo viņas attieksme un rīcība mani tiešām ļoti sāpināja un es redzēju, ka viņa tā negrib, ka viņu spiež tā darīt.. bet nu labi, mēs vienu dienu vienkārši bijām abas pie mājas un nikns suns bliezās uz mūsu pusi, abas metāmies bēgt un viņa mani paņēma aiz rokas, šķiet bija vēl vairāk pārbijusies par mani :D un mēs vienkārši atsākām runāt un kontakts atjaunojās, viņa bija ar savu galvu uz pleciem un tā nu mums draudzība turpinās. man prieks par to, arī tie cilvēki, kas toreiz tik ļoti mani neieredzēja, tagad vairs neizrāda kaut kādu naidu, bet ir tādi neitrāli, parunājamies un tā.
un ir gadījums, kas ir nesens, ka kontakts plīst pušu, bet es nepārdzīvoju, jo to cilvēku nejūtu kā savu, pārāk dažādi cilvēki esam, nav par ko runāt un tur jau saprotams, ka neko un nekā.. mums vienkārši nesaskan :)
un , protams, ir arī citi gadījumi, bet tā, kā ir tagad, ir vislabāk, jo liekas, ka esmu atradusi šobrīd sev labu draugu loku un tas mani apmierina, es jūtos labi, ar šiem cilvēkiem man ir pa ceļam un ceru, ka kontakts nezudīs! :)