Un kāpēc?
Respektīvi,kuras šeit tēlo no sevis to kuras nav,kā jums šķiet?
*Sportono izraisa apbrīnu kā var cilvēks stundām rakstīt palagus internetā censties visiem spēkiem pastāstīt par to cik viņai ideāla dzīvē?Velk uz smaidu.Tāpat patīk viņa,bet kāsis šis aiz viņas.Nekā personīga.
*Un Dellicious liekas ar degunu pa mākoņiem brauc ,tai atsevšķš sveiciens :D
Es agrāk vairā te uzturējos, pirms kāda gada vai vairāk, tad ar citu niku biju, tad arī man te patika daudzas meičas. Bet es pazudu un viņas arī pazuda, vai vismaz es neatceros kuras tās bija :D
kura ir viskaistākā? kura ir visresnākā? kura ir vistievākā? kurai ir viskaistākais labās kājas mazais pirkstiņš? kurai ir visnesmukākais kreisās kājas īkšķis? kurais ir visapaļākā naba? kurai ir visresnākie vidējie pirksti? kurai ir blā blā blā?
tracina šitās salīdzināšanas... katrs cilvēks ir tāds kāds viņš ir un ar to viņš arī ir unikāls. vienam viņš kritīs uz nerviem, kāds cits fanos.
Seit, diemzeel, daudz sievietes ir loti tuksas, kad izlasu vinu rakstitos komentarus, nejutu dzivibu tajos...
Ir man favorites, anti nav, ir vnk tadas, kuru domas neinteresee.. var nosaukt vardus, bet man sodien burvigs garigais, negribu bojat :D