Pēc 3 gadiem.
Kopā esam no 16 un tad nu dzīvošana kopā nesanāca, jo vēl pie vecākiem, bet tikāmies katru nedēļas nogali, reizēm darbadienās. Un, kad sākām studēt Rīgā, tad arī sākām kopā dzīvot.
Péc 1,5 gada. Iepazinoties, mácíjos vidusskolá, dzívojám blakus májás, diendiená bijám kopá, vnk katrs dzívojám pie saviem vecákiem. Beidzu skolu, párvácámies uz Rígu
2.5 gadus mēs tiekamies prakstiski katru dienu, un nedēās nogalēs paliekam vai nu pie viena vai pie otra. ieildzis ranidņu periods..tagad esam sava dzīvookļa remontdarbos iegrimuši...tātad pa vasaru sākism dzīvot kopā.
Vēl velnišķīgāks ir fakts,ka pirmo reizi satikāmies,pavadījām kopā nepilnas 3 nedēļas, es aizlidoju atpakaļ mājās un tieši pēc nedēļas nopirku biļeti vienā virzienā pie viņa atpakaļ.
Sorani meiten tev nu gan ir iekšas :D. Es visu liku izliekos nedzirdam par tiem kopdzīves mājieniem :D,man vēl jāpatestē, mož pašai viņš drīz apnīk :D.
bello vēl viena drosminiece :D, nebija jautājumu virkne un saraksts ar par un pret ?:D
Esmu no tiem cilvēkiem,kas 6x mēra un tad griež :D
meitene_zemene - paldies..bet man laikam iestājas depresija par šo jautājumu...
neesmu pārmaiņu miļotāja.
man pat telefona zvana tonis ir tas pats,kas pirms 4 gadi. arī fona bilde...:D neceļas rokas..
tad jau redzēs kā ies.
tā kā dzīvojām vienā pilsētā, tad problēmu ar tikšanos nebija. dzīvot pie viņa negribēju, jo viņš tajā laikā dzīvoja kopā ar vēl vienu džeku. šad tad paliku pa nakti, bet tā kopā sākām dzīvot, kad vienā dienā izdomājām, ka jāpārceļas uz Rīgu.
mums tādu randiņu nav bijis. Sākām tusēt kopā, tad pamazām pārgāja simpātijās un tā.. un uzreiz jau palikām viens pie otra uz vairākām dienām. Tad mēnesi kopā ārzemēs strādājām, kur arī kopā dzīvojām. Un tad gads vienam pie otra uz maiņām. Pēc vasaras kopā studēsim un dzīvosim atkal kopā. kaut kā tā :D