_chocolate_
Smagi kļūdies, ja domā, ka vairākums ir normāli vīrieši. Tādi kā Normunds ir vairākumā. Patiesi uzticīgi....es pat nezinu, gan jau kaut kur arī tādi daži eksemplāri ir. Kā atpazīt? Tas nav tik vienkārši, jo krāpējiem nav tipveida tēls.
Ir tādi, kas nav attiecībās, ir brīvi un dr*žas ar visām pēc kārtas, katrai liekot domāt, ka viņai izdosies viņu pievākt, ka viņa, iespējams, būs tā īstā. Protams, ilūzija :D Bet tā nav krāpšana.
Ir tādi, kas krāpj vai nu atklāti, vai tā, ka draudzene/sieva diezgan ātri visu uzzina, piemēram, mīļākā sūta sms, draugs/vīrs regulāri aizkavējas darbā, sarunājas pa telefonu vannasistabā, utml. Ja pieķer, ar putām uz lūpām cenšas pārliecināt, ka sieviete kļūdās, ka viss nav tā, kā izskatās vai sāk vainot par spiegošanu. Šis ir viskretīniskākais tips no visiem krāpējiem.
Ir tādi, kas ir 100% mīloši, romantiski un viņu draudzenes, sievas ir 100% pārliecinātas, ka viņiem ir lielā mīlestība un vīrietis viņu 100% nekrāps. Šis attiecību modelis ir visbiežāk sastopams šajā forumā. Šādu modeli izvēlas mazliet saprātīgāki vīrieši, kas ar savu labo attieksmi panāk un gūst apstiprinājumu, ka sieviete sēž uzticīga mājās , gaida viņu un 100% nekrāpj, jo 100% uzticas vīrietim. Tas vīrietim ļauj brīvāk darboties, jo pasakot sievietei, ka aizkavēsies darbā, sieviete neokšķerēs, jo uzticas tak :) Tāpat arī citās reizēs, pat ja sieva pieķer, ir viegli izskaidroties, sakot, ka tā taču mana kolēģe, apspriedām darba jautājumus 20:00 vakarā restorānā :D Un 100% pārliecinātās tic. Starp citu- visbiežāk sastopamais attiecību tips.
Baigi drūmi izklausās? Es varu likt roku uz sirds un apgalvot, ka 90% sieviešu nemaz nenojauš, ka viņas krāpj, jo svēti tic, ka viņu vīrietis to nekad nedarītu, "viņam nav tāda vajadzība", utml. Pazīstu patiešām daudz dažādus vīriešus un pat visu šo zinot, katrreiz sašokējos, kad kārtējo reizi uzzinu, ka tas pats vīrietis, kas sievieti viņas klātbūtnē dievina, viņai aiz muguras laiž ar citām, vai cenšas mani pierunāt uz kaut ko tādu.
Risinājums? Nekad nevajag nevienam uzticēties par 100%. Jo īpaši vīrietim attiecībās. Krievu teiciens- uzticies, bet pārbaudi, ir vislabākais padoms. Tas nav jāpārvērš par spiegošanu mūža garumā, bet laiku pa laikam vajag pārbaudīt. Un vēl- ja nebūs sieviešu, kas ar precētājiem, aizņemtajiem ņemas, tad krāpēju skaitu kopīgi varētu samazināt. Bet nu mūsdienās sievietes ir tik vaļīgas, ka seksa partneri vīrietim ir atrast vieglāk kā čipsus lielveikalā.
Un tagad visas 100% pārliecinātās man bruks virsū, ka es neko nesaprotu, ka ja mīl, tad jau nekrāpj, un to, ka mīl, vienmēr var just. Nu nav tā. Jo vairāk/tuvāk iepazīstu vīriešus, jo vairāk pārliecinos, ka laikam nav tādu, kas vispār nekrāpj.