N3edari NEKO TADU? :D Ar to viss jau pateikts,Tava attieksme,milestiba,ja to var ta saukt,pret sievu! Ko Tu-ka virietis esi darijis,lai si dzirksts nepazustu? KO? Esi sievu aizvedis uz pirmajam iepqazisanas vietam,esi nopircis vinjai seksigu penjuaru? Man nav janodzivo 20 gadi, man ir lieliski peimeri no dzives,kur zinu 100%, ka viri nav krapusi un dzivo laimigi, brivdienas kopa celo, atpusas romantiskas viesnicas,KOPJ savas attiecibas, nevis izvelas vieglako celju!
Un Tu vari but uzmanigs cik gribi, ar dvieli mutei prieksa jau nesniedz kunilingu ;) Un neviena neteiks-hei,man taja vietinaj medz paradities herpes!
Neesi gan Tu paraugs berniem, man ka skolotajai to tocna vari nestastit!!! Ko Tu delam macisi-krapt sievu un savu bernu mati!? Man zel Tavas sievas, no sirds. Laikam kamer Tevi vinja nenokraps,Tu nesapratisi ka tas sap!!!! Vina ziedo Tev savu DZIVI! A Tu-piekaka to,atvainojos par izteicienu! Vinas vecaki nedzemdeja meitu,lai tads ka Tu chakaretu aiz muguras! Un iedomajies peksni 1 dienu,kad Tavas sievas vairs nav, nedz Dieva prieksa, nedz ka cita, nespetu to nozelot. Nevelos turpinat so diskusiju, jo tadi ka Tu vnk parazite uz godigam sievitem,kuras mil un gaida majas, ceriba, ka ari vina smil-no sirds! Un NEVIENS man neiestastis, ka mil tapat, ja krapj, MULKIBAS! Izskiries un tad izmile kaut visu pasauli, nevis chakare otru! Ikeraut Tev gribas. Lai Tev veicas un kaut Tava sieva to uzzinatu! 1 reiz ja gadas,ok,vajums utt, bet ja to dara apzinati, ar siksnu pa dibenu. Lai veicas.