Labrīt! Tā kā man ir atvaļinājums vienā darbā, lai strādātu otrā, tad nemaz to atvaļinājumu nemanu. Cenšos sevi piespiest būt mājās, ne traukties uz darbu, tā gadās. No rīta bija plānots pastrādāt, noslinkoju, bet gan jau pa dienu atgūšu zaudēto. Sportot nesportoju, nav mans, lai gan dienā savus 10+km nostaigāju, man ar to pietiek, rokas varētu būt mazāk "mīkstas", bet tikai tāpēc es sevi uz sporta zāli nevilkšu un mājās nemocīšu.
Jā, ir gadījies, ka manam vīrietim, kurš jau kādu laiku ir pagātnē, manā klātbūtnē uzmanību izrādījušas citas, esmu vairākkārt par to arī cosmo rakstījusi.
Man patīk eksperimentēt ar dažādiem oksīdien un temperatūrām. Drīz bors būs mans labākais draugs:)
Mēģinu saprast, vai mani tiešām tik grūti ir atcerēties...varbūt vienkārši cilvēks jokot neprot vairs? Šodien ar mani internetā centās iepazīties mans ex, mēs gan jau pāris gadus neesam kopā, bet vienalga kaut kā dīvaini šķiet, jo bildes viņš internetā manas redzēja, bet raksta kā nepazīstamai meitenei. Jānoskaidro.
Jauku un saulainu visām dienu! Vismaz man pagaidām ir tik tumšs aiz loga, ka saulītes ļoti pietrūkst