Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vasaras plāni

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Labrīt, labdien!

Pirmais vasaras mēnesis jau garām un es saprotu, ka neko daudz nepaspēju izdarīt, vasaru nedabūju vēl tā pa īstam izbaudīt. Vakar sēdēju, pārdomāju dzīvi un sapratu, ka ļoti gribu palīdzēt bērniem no bērnu nama. Ne tikai mantiņas, drēbītes un pārtiku aizvest, bet apčubināt viņus, samīļot, lai viņi jūt, ka ir pasaulē arī tādi cilvēki, kas viņus mīl un gaida "ārpasaulē". Taču es nezinu kā man uz turieni tikt, kas jādara, lai to varētu īstenot? Varbūt kāda ir palīdzējusi šādā veidā bērniem un var padalīties ar atsauksmēm, vai tas nav emocionāli grūti? Vasaras beigās pametu Latviju uz kādu laiku, tāpēc baidos, ka pārāk pieķeršos viņiem, vai vēl ļaunāk, ja viņi pieķersies man. Otra lieta par ko es domāju ir nometnes. Visu savu dzīvi nekad neesmu bijusi uz nevienu nometni. Tagad man ir 19 gadi, drīz paliks 20. Vai ir kādas radošas jauniešu nometnes? Kādās cenās tās parasti ir? Varbūt varat padalīties arī ar savu nometņu, pārgajienu, ekskursiju piedzīvojumiem? :) Vārdu sakot, gribu šos pēdējos 2 mēn. sajust to vasaras prieku, ko sajūt citi. Draugu man nav daudz, tāpēc iespēju arī nav daudz. Kā jūs plānojiet pavadīt šo vasaru? :)
01.07.2012 13:24 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Parasti ar Sarkano Krustu bija izbraucieni uz bērnu patversmēm. Tur mierīgi var iesaistīties un piedalīties.
01.07.2012 13:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!