sveikas meitenes,
zinju jau ka lidzigas temes ir, bet nju man isti nelidzeja, varbut ir kadi ieteikumi, vai pieredzes stasti!
situacija tada, esmu kopa ar puisi, mums jau ir vairak ka pus gads, protams, lidz ar to ir ari sekss, puisi loti milu, sekss at vinju ari patk, tikai ir viena liela problema nespeju seksa laika atbrivoties pilniba, un laut valu velmem un dari to ko iegribas, piemeram, sekss mums ir tikai ad ja vins ko uzsak, un lidz ar to mums tas ir ta pereti, gribesana man ir, bet vnk nevaru sanemties un sakt kko darit, tikko sanemu drosmi dodos uzbrukuma, ta tieku lidz skupstiem glastiem un viss, pazud drosme ko turpinat un rodas tads ka kauns ko nu vis padomas ja darisu ta vai darisu ssita, lai gribesana ir liela!! ari vins ir reizem izteicies, ka uzsakt nakas tikai vinjam, ka es nekad nesaku, un pats lidz ar to uzsak retak, jo doma ka es negribu, tikai daru, jo vinam gribas, bet ta nav, un sada situacija parliecinat vinju gruti! orgasmu nekad neesmu sasniegusi, kgan reizem ir sajuta ka tulit bus! sis puisis ir pirmai man, bet berniba esmu parcietusi seksualo vardarbibu, bet domaju tas ta isti neietekme, kgan, kas zina. velos tikai saprast ko lai daru, lai mainitu savu situaciju, un vienkarsi puisim paradit ka vinju gribu, vienkarsi vinju panemot ka saka. esmu domajusi par so loti biezi un ari meginajumi ir bijusi biezi, bet astajusies puscela, varbut varat ko ieteikt:)
paldies jau ieprieks,
/ella/