Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Greizsirdīgais interneta čalis.

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Sarakstos jau sen ar vienu puisi. It kā man ar viņu ir labs kontakts, bet kad reiz sāku viņam stāstīt par savām attiecībām, viņš cītīgi mēģināja no manis uzzināt kā manu draugu atrast draugos.lv . Kad beidzot pateicu kā, viņš pateica, ka mans draugs nav manis vērts. Tagad viņš nesen prasīja kā atzīmēju Līgo, pateicu, ka ar draugu, viņš uzreiz sāka izteikt savas domas par iepazīstināšu ar vecākiem, par to, ka es viņu gandrīz nepazīstu ( un kur viņš to rāva, es nezinu, jo viņi gandrīz nav pazīstami) un teica, ka kāda man jēga būt kopā ar džeku kurš uz 2 mēnešiem ir prom. Man variants ir, ka viņam ir smaga greizsirdība, bet es gribētu zināt kā lai viņam lieku tā pātraukt uzvesties jo ārpus tā mums ir labs kontakts. Vai varbūt viņu izmest no savas dzīves ? Man nav nekādu jūtu pret viņu, bet vienkārši man arī nav patīkami, ka viņš man mēģina stulbības iestāstīt.
30.06.2012 19:32 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Nu nafig ar tādu vispār sazināties? Viņš tevi grib vairāk kā draugu, tu nē un šeit arī jūsu ceļi šķiras.
Es varu savus draugus izlamāt, pateikt ko es domāju par viņu attiecībām utt, bet lai ko viņi izlemtu, es vienmēr atbalstīšu. Reiz es vienam no vīriešdraugiem pateicu, ka viņa sieviete viņu nav pelnījusi, bet ja viņš ar viņu ir laimīgs, tad arī es tāda esmu :)
30.06.2012 19:38 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
gudri nav pateikt svešam vīrietim kā tavu vīrieti atrast draugos. var gadīties,ka ja viņam iepatiksies,tad sāks rakstīt visādus stulbus tekstus tavam draugam, sastāstīs,ka esiet kopā utt.
30.06.2012 19:42 |

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
Nezinu, vai es gribētu, lai tagad mans puisis uzsāk sarunu ar kaut kādu internetā iepazītu meiču. Priekš kam tas vajadzīgs?? Es to saprastu tā, ka viņam ar mani nav labi, kaut kā trūkst utt. Es neaizliedzu kontaktēties ar draugiem, draudzenēm, bet šitā. Tiešām nesaprotu.
30.06.2012 19:44 |

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Mans draugs jau nezin par kontaktu ar šo puisi un jā, apsveru domu pārtraukt to kontaktu.
30.06.2012 19:47 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
besii tie dzheki, kas pat puisi nepaziist, jau uzreiz nonaaak pie secinaajuma, ka puisis tev neder, nav tevis veerts. it kaa tu buutu princese un vinjsh kaut kaads kazu gans. ko vinji vsp iedomaajaas?!? ka tu uzreiz pametiisi savu puisi un skriesi pie taa, kuram liekas, ka esi vinja veerta :D :D :@ idioti.
besii arii taadi, kas saka, ka mans puisis ir tik laimiigs, jo ir kopaa ar mani. uz jautaajumu, kas vinjam liek taa spriest, atbilde ir, jo tu esi tik smuka.. pff.. mosh man kakas galvaa :D :D
30.06.2012 20:05 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Haha, manam bijušajam draugam bija periods ,kad es viņam itkā blakus nebiju vajadzīga, bet īsti vaļā arī negribēja laist. Ik pēc laika atsāka rakstīt, kā uzzināja ,ka man sācis rakstīt vēll kāds un uzzināja ,kurš tas ir- skype atrada un arī sastāstīja viņam velns-vien-sazin ko :D Vēl joprojām īsti nezinu ko. Beigās toreiz paliku dusmīga uz abiem, bet nedomāju ,ka viņš ko tādu darīs,tā kā nekad nevar zināt... :D
30.06.2012 20:11 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
paprasi padomu savam puisim, domāju, ka viņš tavu problēmu atrisinās. :D:D:D
30.06.2012 20:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits